ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τα μυστήρια του Σκάι και η πτώση του πρίγκιπος... Χρήστου


Ενσωματώνεται στην ομάδα του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ (βλέπε επίσης Freedom και Red) ο Μελωδία και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να αρχίσουν οι αλλαγές στο πρόγραμμά του και στη διεύθυνσή του. Αυτό μας κάνει περισσότερες επιλογές από τον μαγικό κόσμο της play list, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις εμπνεύσεις των παραγωγών και ενίοτε και τους παραγωγούς τους ίδιους. Υπάρχει πάντως η εκπεφρασμένη θέληση να μην επηρεαστεί θεμελιακά η φυσιογνωμία του σταθμού και οι οικονομίες κλίμακας να μην ξεπεράσουν κάποια λελογισμένα όρια. Με δυο λόγια; Περισσότερη «κονσέρβα», που λένε και στη ραδιοφωνική γλώσσα, λιγότερη πρωτοβουλία και ακόμη πιο λίγος αυτοσχεδιασμός. Εκτός φυσικά κι αν έχουμε κανένα πισωγύρισμα της τελευταίας στιγμής, μιας και στο Φάληρο όλα ρυθμίζονται σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς αυστηρά συμβόλαια και ρήτρες. Σημειώστε πάντως ότι στον ΣΚΑΪ, και στον ραδιοφωνικό και στον τηλεοπτικό, όλα τα διευθυντικά και μη στελέχη δέχθηκαν σε μια κίνηση αβροφροσύνης και... καλής θελήσεως περικοπές στους μισθούς τους.

Ο ΠΑΟΚ τα πήγε μια χαρά με τη Φενερμπαχτσέ, ο γάμος του πρίγκιπος (ο Θεός να τον κάνει...) Νικολάου προχωράει ακάθεκτος, κανονικά θα έπρεπε ο Χρήστος Ζαμπούνης να ίπταται στους επτά ουρανούς. Δυστυχώς, τα νέα σε αυτή τη ζωή δεν είναι μόνο ευχάριστα και έτσι διεκόπη προ ημερών η συνεργασία του με τις εκδόσεις Λυμπέρη, όπου διατηρούσε συμβουλευτικό ρόλο καθώς και διευθυντική θέση στο περιοδικό «Life and Style». Η αιτία; Μα τι άλλο από την οικονομική κρίση, που ακόμη και τους πυλώνες του βασιλομοναρχικού ρεπορτάζ του μεταμορφώνει σε κοινούς θνητούς. Η συνέχεια; Ακούγεται ότι θα αναζητηθεί μια λύση από το εσωτερικό του ομίλου, για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και η ιστορική συνέχεια. Η «στέψη» του νέου διευθυντή (ή της νέας διευθύντριας) στο «Life and Style» αναμένεται λίαν συντόμως.

ΤΟ ΠΙΟ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ σύνθημα για μια εβδομάδα υψηλού καύσωνα και χαμηλών προσδοκιών, από τοίχο της οδού Σκούφου, στο κέντρο της Αθήνας: «Η φαντασία ζει»!

από τα Μέσα & media του Χρήστου Ξανθάκη στην «Κ.Ε»