ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τα μυστήρια του Αμαρουσίου και ο Αποχαιρετισμός στα Οπλα

Μυστήρια πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Παράδεισο Αμαρουσίου και στην εφημερίδα των Κοτρώτσου – Κατσώνη.
Πρώτα μάθαμε για τη «λύση της συνεργασίας» με τον Αρη Δαβαράκη (έγραψε κι άρθρο για το εσπρεσάκι της απόλυσης) και τον Ανδρέα Ρουμελιώτη.
Ξεφυλλίζοντας το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας Αποκαλύψεις ανακαλύψαμε οτι χάθηκε μυστηριωδώς από την ταυτότητα και ο Βασίλης Μπόνιος.
Το όνομά του έμπειρου δημοσιογράφου δεν υπήρχε στο καρεδάκι με τους Αποκαλυπτικούς δημοσιογράφους.
Ψάχνοντας επισταμένα ανακαλύψαμε ότι δεν υπήρχε και το άρθρο του Μπόνιου (editorial) που έμπαινε επί 16 εβδομάδες στη δεύτερη σελίδα του ενθέτου Passarella. Αντ΄αυτού υπήρχε... editorial της αρχισυντάκτριας του ενθέτου Νίκης Κώτσου.
Αναζητώντας κάποιο ίχνος του δημοσιογράφου συνεχίσαμε τις έρευνές μας και ω του θαύματος: Πέσαμε πάνω στο θέμα του ιερέα – συνταγματάρχη που λειτουργεί στον Ναό του Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι το οποίο υπέγραφε ο Μπόνιος.
Το τελευταίο μας μπέρδεψε γιατί μέχρι να ανακαλύψουμε το ρεπορτάζ είμαστε σίγουροι ότι έχει επέλθει λύση της συνεργασίας του Β. Μπόνιου με την εφημερίδα του Κοτρώτσου.
Ιδωμεν…

Στο μεταξύ με ένα σημείωμα στη στήλη Media Circus ο gentleman Σεραφείμ Κοτρώτσος ευχήθηκε καλή αντάμωση στους Αρη Δαβαράκη και Ανδρέα Ρουμελιώτη κάνοντας γνωστή τη λύση της συνεργασίας του με τους δύο αρθρογράφους. Συγκεκριμένα γράφει:
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ
Αρη, Ανδρέα, καλή αντάμωση σε νέες περιπέτειες.
Ευχαριστώ από καρδιάς
Σ.Κ.