ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η καλή ύλη (πάντα) πουλάει

Του Χρήστου Ξανθάκη / Κ.Ε.

Οι εφημερίδες μπορεί να τραβάνε ζόρια, η ύλη των εφημερίδων όμως τραβάει την προσοχή. Καλύτερη απόδειξη περί αυτού; Η επιτυχία του «The Week», ενός εβδομαδιαίου περιοδικού από τη Βρετανία, που προσφέρει μια συμπυκνωμένη ματιά στα γεγονότα του επταημέρου μέσα από τις σελίδες των φύλλων.
Οπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες, η μέση κυκλοφορία του «The Week» έφτασε τα 176.680 αντίτυπα, καταγράφοντας αύξηση 6,7% σε σχέση με πέρυσι.
Το μεγαλύτερο μέρος του περιοδικού καλύπτεται από δημοσιεύματα σε αγγλόφωνες εφημερίδες της Βρετανίας, των ΗΠΑ και της Ωκεανίας. Δεν λείπουν, όμως, άρθρα από την Ιταλία, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τη Γαλλία, την Κίνα, από σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.
Πλήρης είναι επίσης η κάλυψη γεγονότων και συμβάντων ανά την υδρόγειο. Οπότε μοιάζει λογικό το σουξέ, αλλά και η διαρκής άνοδος, επί σειρά ετών, στην κυκλοφορία. Ιδίως από... συνδρομητές, που θέλουν να απολαμβάνουν τα καλύτερα των καλυτέρων σε φόρμα απλή και εύχρηστη.