ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Παντελής ο μάστορας


Ο Παντελής Καψής αποδεικνύει ότι δικαίως κατέχει διευθυντικές θέσεις όλα αυτά τα χρόνια στις εφημερίδες του ΔΟΛ. Στη σημερινή δύσκολη (κυκλοφοριακά) συγκυρία για το ημερήσιο Βήμα ο Καψής φαίνεται ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά καθώς έχει εμπλουτίσει το φύλλο με πολλά ενδιαφέροντα - «λαϊκά» όπως τα αποκαλεί ο ίδιος - θέματα. Για παράδειγμα ξεφυλλίζοντας το φύλλο της Τετάρτης, σταθήκαμε και διαβάσαμε (πέραν της τρέχουσας επικαιρότητας) θέματα όπως:
1) Την απάντηση στο προαιώνιο ερώτημα « Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα;» - και δεν είναι πλάκα αλλά το αποτέλεσμα έρευνας βρετανών επιστημόνων.
2) Το θέμα ανάθεσης της προεδρίας του Παναθηναϊκού στον Ν. Κωνσταντόπουλο γραμμένο όχι από αθλητικό συντάκτη αλλά από τον έμπειρο πολιτικό συντάκτη Ν. Χασαπόπουλο.
3) Την πολιτογράφηση του Καραγκιόζη και του Χατζηαβάτη ως Τούρκων από την Unesco.
4) Την παρουσίαση τετραμελούς ερευνητικής ομάδας του ΑΠΘ που δημιούργησε προηγμένο λογισμικό συναλλαγών και διακρίθηκε σε διαγωνισμό του Χάρβαρντ.
5) Πρωτότυπο ρεπορτάζ για την ιδιοκτήτρια του ξυλουργείου που κατασκευάζει τις γνωστές σε όλους ρακέτες παραλίας «Το Αγόρι»
6) Το προφίλ της ηθοποιού Κάτιας Γκουλιώνη που πρωταγωνιστεί στην ταινία του Αγγελου Φραντζή «Μέσα στο δάσος» έτσι όπως το σκιαγραφεί μοναδικά ο... κριτικός κινηματογράφου Γιάννης Ζουμπουλάκης.
7) Αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς η ΑΕΚ (μοιάζει να) γίνεται ξανά οικογένεια με αναφορές στη διάλυση της κλίκας που λειτουργούσε με τρόπο αποσταθεροποιητικό για την ομάδα.
8) Και βέβαια τη ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ του κορυφαίου Δημήτρη Δανίκα.