ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Περί ΕΣΗΕΑ, Focus και Ελευθεροτυπίας


Eνδιαφέρουσες ειδήσεις από το typologies.gr:

Η θέση της ΕΣΗΕΑ για το ασφαλιστικό

Τη θέση της για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αναμένεται να διατυπώσει και δημόσια η ΕΣΗΕΑ. Η ένωση συντακτών εκλήθη σήμερα να παραστεί στη Βουλή, δια του προέδρου της Π. Σόμπολου για να διατυπώσει τη θέση της, αλλά τελικά , μετά από τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ, λίγο μετά το τέλος της πορείας, τα μέλη του αποφάσισαν να στείλουν υπόμνημα , το οποίο και θα δημοσιοποιήσουν.
Στην ΕΙΙΡΑ για τη μέτρηση
Το ζήτημα της μέτρησης ακροαματικότητας, αναμένεται να συζητηθεί στη σημερινή ετήσια γενική συνέλευσης της ΕΙΙΡΑ, μετά το θόρυβο και την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για τη Focus. Υπάρχει ομάδα σταθμών που πιστεύει πως πρέπει να αλλάξει άμεσα η εταιρεία μέτρησης, καθώς η σχετική σύμβαση έχει ολοκληρωθεί , αλλά και άλλοι που υποστηρίζουν πως , πλέον όπως διεξάγεται η έρευνα έχουν μειωθεί κατά πολύ τα προβλήματα.

Γενική συνέλευση στη Χ. Κ. Τεγόπουλος
Σήμερα, στις 15.00, στην έδρα της εταιρείας στο Νέο Κόσμο ,πραγματοποιείται η ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της Χ. Κ. Τεγόπουλος, η πρώτη μετά την... ανακοίνωση των περικοπών και τη λήψη του δανείου των 25 εκατ. ευρώ. Μεταξύ των θεμάτων της γενικής συνέλευσης είναι η αμοιβή των μελών του ΔΣ και η συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής “Planatech”.