ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο Ολυμπιακός και το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι





Αναίτια επίθεση με μπηχτές και υπονοούμενα κατά του νέου αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και προέδρου της Wind Σωκράτη Κομινάκη κάνει το μπλογκ troktiko.
O Κομινάκης που θεωρείται ο πλέον έμπιστος του νέου αφεντικού των Ερυθρολεύκων Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι το πρόσωπο που θα έχει το γενικό πρόσταγμα στην ΠΑΕ. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κομινάκης είναι εξουσιοδοτημένος εν λευκώ από τον εφοπλιστή για να αναλάβει τη διεκπεραίωση όλων των σημαντικών υποθέσεων (μεταγραφές, διοικητικές εκκρεμότητες κλπ) του συλλόγου.
Τώρα από την πλευρά του το troktiko σε ανάρτησή του, με το πρωτοσέλιδο της αθλητικής εφημερίδας Η ΓΑΤΑ, επιτίθεται κατά του Σωκράτη Κομινάκη γράφοντας ...συγκεκριμένα:
«Κουμάντο ο Κομινάκης που άρχισε τις διαρροές και παιχνίδια με ...μαγαζιά
Το γράφαμε και μας διέψευδαν. Ο Σωκράτης Κομινάκης θα είναι ο άνθρωπος που θα κάνει κουμάντο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στην αρχή ήταν να πάει για πρόεδρος αλλά επειδή τελικά έμεινε ο Κόκκαλης θα είναι τυπική η παρουσία του ενός Σωκράτη και ουσιαστική του Κομινάκη. Ο πρόεδρος της wind έχει ξεκινήσει ήδη να παίζει τα παιχνίδια των διαρροών και να καρφώνεται για το τι στηρίζει και τι ρόλο παίζει αλλά δεν βιαζόμαστε γιατί και σε αυτό θα δικαιωθούμε.
Καλό είναι να λειτουργήσει πλέον για τον Ολυμπιακό και όχι για ...μαγαζιά είτε είναι το ένα είτε το άλλο.
Καλώς ή κακώς στην Ελλάδα όσοι μπλέχτηκαν με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία.»