ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Επιασε κορυφή η «Εξέδρα των σπορ»




Sold out κάνει καθημερινά η αθλητική εφημερίδα «Εξέδρα των σπορ». Από την προηγούμενη Δευτέρα που ξεκίνησε την συλλεκτική προσφορά με όλες τις συμπληρωμένες συλλογές της Panini για το Παγκόσμιο Κύπελλο, από το Μουντιάλ του 1970 ως το 2006, η Εξέδρα ξεπουλάει. Ταυτόχρονα η εφημερίδα εκτοξεύτηκε κυκλοφοριακά και βρέθηκε στην πρώτη θέση αφήνοντας πολύ πίσω τα υπόλοιπα αθλητικά φύλλα.
Κάποιοι στο διαδίκτυο - και όχι μόνο- διέδιδαν ότι υπάρχουν σκέψεις για λουκέτο στην εφημερίδα, κάτι που έρχεται να διαψεύσει πανηγυρικά η μεγάλη κυκλοφοριακή επιτυχία της Εξέδρας.
Ο διευθυντής της εφημερίδας Βασίλης Σαμπράκος είχε γράψει σχετικά:
«Η ανταπόκριση, της οποίας τυγχάνει από χθες το πρωί η συλλεκτική προσφορά της «Εξέδρας των σπορ» έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Ζητούμε συγγνώμη που δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα για μεγαλύτερη διανομή φύλλων. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν... είναι τεχνικά δυνατόν να τυπωθεί μεγαλύτερος αριθμός άλμπουμ, αφού αυτά είναι αυθεντικές συλλογές της Panini που έχουν ήδη τυπωθεί στην Ιταλία».