ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Σταθερά στη δεύτερη θέση οι Αποκαλύψεις

Την «εκδίκησή» του φαίνεται να παίρνει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος από τον Αιμίλιο Λιάτσο ο οποίος τον είχε θέσει εκτός της εφημερίδας του για λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλύσουμε. Η εφημερίδα Αποκαλύψεις του πρώτου ξεπέρασε κατά πολύ σε κυκλοφορία την Παρασκευή και 13 του παρουσιαστή του Star.
Οι Αποκαλύψεις πρέπει να είναι η μοναδική εφημερίδα που κατόρθωσαν στο τρίτο φύλλο όχι μόνο να διατηρήσουν την κυκλοφορία τους αλλά να πουλήσουν και 2.000 περισσότερα φύλλα. Και αυτό χωρίς η εφημερίδα να στηρίζεται σε κάποια ιδιαίτερη ή ακριβή προσφορά, ει μη μόνον στη δημοσιογραφική της ύλη.
Η εφημερίδα των Κοτρώτσου - Κατσώνη σε ένα σύνολο 20 εβδομαδιαίων (πολιτικών και οικονομικών) εφημερίδων έρχεται δεύτερη σε κυκλοφορία (23.210 φύλλα) μετά τον Κόσμο του Επενδυτή (61.940). Ακολουθούν το «Καρφί» (18.800), το «Ποντίκι» (13.000), η «Αξία» (12.100) και η «Παρασκευή+13» (11.290).
Μένει τώρα να δούμε τι πούλησε το... περασμένο Σάββατο και αν θα εδραιώσει από δω και πέρα τη δεύτερη θέση στις κυκλοφορίες των εβδομαδιαίων εφημερίδων.

(Κλικ στη φωτο για μεγένθυνση)