ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Εθνος: Ο Ταμπάκης έφυγε, το όνομά του μένει...


Συγκινημένος αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του και τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο Εθνος ο διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Γιάννης Ταμπάκης. Το παράδοξο όμως είναι ότι, παρά τους αποχαιρετισμούς και το γεγονός ότι από τη Δευτέρα ο δημοσιογράφος ήταν υπ’ ατμόν, το όνομά του παραμένει και σήμερα Πέμπτη στην ταυτότητα της εφημερίδας.
Οι zoornalistas ήταν οι πρώτοι που αποκάλυψαν τα περί αποχώρησης του Γ. Ταμπάκη (το αναφέρουμε για κάποιους αντιγραφείς) από το συγκρότημα της Μεταμόρφωσης εξ αιτίας (και) της διαφωνίας του με τις επικείμενες περικοπές.
Η παραίτηση του διευθυντή έκδοσης ακολούθησε την απόλυση (όπως ανέφερε στην επιστολή του)του διευθυντή Γιώργου Χαρβαλιά δημιουργώντας νέα αναστάτωση στους εργαζόμενους.
Πολλοί στο Εθνος είπαν ότι οι τύχες των δύο είναι συνδεδεμένες καθώς τους ενώνει ισχυρή φιλία από τους... Τράχωνες ενώ ακούστηκε ότι ο Ταμπάκης δεν μπορούσε να συνεργαστεί με το νέο διευθυντή Θανάση Τσεκούρα και να υπάρξει στην εφημερίδα χωρίς τον Χαρβαλιά…