ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Εξω φρενών η Καινούργιου με την αποκαλυπτική βουτιά



ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ


Εξω φρενών είναι η Κατερίνα Καινούργιου με τον Νίκο Παπαδάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ειδικά με τον δέυτερο καθώς δεν δίστασε να την ρεζιλέψει πετωντας την με τα ρούχα σε μια μικρή πισίνα προσφέροντας ταυτόχρονα άκρως αποκαλυπτικό θέαμα στο πανελλήνιο.
H Καινούργιου φορώντας ένα λευκό μικροσκοπικό φόρεμα προσγειώθηκε ξαφνιασμένη από την αγκαλιά του Ουγγαρέζου και του Παπαδάκη σε μια «λακούβα» με νερό.
Λίγη ώρα αργότερα η τηλεπαρουσιάστρια εμφανίστηκε ξανά στο πάνελ με ένα κόκκινο φόρεμα πνέοντας μένεα εναντίον των συμπαρουσιαστών της.
Το χαμόγελο που συνήθως «φοράει» η Καινούργιου στην εκπομπή Ομορφος Κόσμος του Μέγκα, είχε εξαφανιστεί. Κάποιοι λένε οτι την ώρα που άλλαζε τα βρεγμένα ρούχα απειλούσε θεούς και δαίμονες φωνάζοντας: «Αυτό ήταν τελέιωσε. Εγώ δεν ξαναβγαίνω με αυτούς τους μ...ς. Αυτή τη φορά το παράκαναν!..»
Η Βίκυ Παγιατάκη σχολιάζοντας τη βουτιά της Καινούργιου, όπου φάνηκαν ΟΛΑ, είπε οτι βρήκε «το θέαμα φοβερά αποκαλυπτικό και πολύ σέξι» ενώ εκθείασε τα προσόντα της τηλεπαρουσιάστριας, κάνοντας... έτσι χειρότερα τα πράγματα.
Χθες πάντως στην εκπομπή επικρατούσε μια περιπαικτική διάθεση και λίγο αργότερα έπεσαν και μπουγέλα...

Γ.ΚΑΟΥΡ.