ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Κάτι γίνεται στα ΝΕΑ




Οπα! Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στα ΝΕΑ; Πως ξύπνησε η διεύθυνση και «έστρωσε» η πρώτη σελίδα της εφημερίδας; Εχουμε πολύ καιρό να δούμε «καθαρό» και κλασσικά δημοσιογραφικό πρωτοσέλιδο στην απογευματινή του ΔΟΛ. Φαίνεται πως κάτι συνέβη ή κάποιος παρενέβη γιατί η πρώτη σελίδα είναι καθ΄όλα αξιοπρεπής.
Το βασικό θέμα «SΟS για το εφάπαξ στο Δημόσιο» ενδιαφέρει χιλιάδες κόσμου και μας πληροφορεί ότι αυξάνεται καθημερινά το κύμα φυγής από το Δημόσιο, προκαλώντας «έμφραγμα» στο Ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων,.ενώ μαθαίνουμε οτι σε τρία χρόνια δεν θα υπάρχει καν η δυνατότητα καταβολής του εφάπαξ.
Στο πρωτοσέλιδο υπάρχουν απόλυτα διακριτές και κατανοητές ενότητες με όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Από τα αθλητικά (προβάλει το πολύ καλό ένθετο της Ομάδας με το αφιέρωμα στο Μουντιάλ) μέχρι το ΠαΣοΚ (τα σπίτια του Ακη και την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας), τα εσωκομματικά του Συνασπισμού και τα προβλήματα στις οικονομίες της Ευρώπης και στις αγορές.
Παραδόξως στον 4ο όροφο της Μιχαλακοπούλου επιστρέφουν στην παλιά πετυχημένη συνταγή και προβάλλει τα.... πρωτότυπα θέματα (κοινωνικά, ιστορικά, παράδοξα) που «ταιριάζουν» στα ΝΕΑ και κάνουν τον αναγνώστη να ανατρέξει και να τα αναζητήσει στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας.
Ελπίζουμε ΤΑ ΝΕΑ να συνεχίσουν έτσι με τα πρωτοσέλιδά τους