ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Βαρέα ανθυγιεινά από τις 7 το χάραμα


«Βαρέα ανθυγιεινά, μέρα νύχτα…». Αυτό άκουγα κάθε βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα όταν ήμουν πιτσιρικάς, από κάποιον ραδιοσταθμό, νομίζω ότι τότε ήταν ο αρχικός Rock fm. Το μότο αυτό (που μάλλον ήταν και ο τίτλος της εκπομπής) το έλεγε ένας τυπάκος με ιδιόρρυθμη φωνή, που έκανε εύστοχα και ανατρεπτικά σχόλια, έλεγε ανέκδοτα και έπαιζε ροκ μουσική.
Μετά από πολλά χρόνια ανακάλυψα από τη χαρακτηριστική φωνή του και παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση(!) ότι ο «βαρέα ανθυγιεινά» ήταν ο Τάκης Γιαννούτσος. Σημειώνω ότι τις παλιές καλές εποχές δεν θυμάμαι να ανέφερε το όνομά του στα «Βαρέα ανθυγιεινά» ή ίσως να μην είχα δώσει εγώ σημασία. Τον παρακολούθησα στην τηλεόραση (και με τον Θοδωρή Βαμβακάρη) σε κάποιες εκπομπές που δεν πέτυχαν τότε ίσως λόγω του αντισυμβατικού του στιλ. Προσπάθησε να κάνει κάτι που δεν του πήγαινε, προσπαθώντας μάταια να ενσωματωθεί στο κύκλωμα της showbiz.

Και ερχόμαστε στα βαρέα ανθυγιεινά του σήμερα «με τρίωρο προγραμματάκι απ' τις 7 το χάραμα»... στη συχνότητα του RED 96,3.
Όπως μάθαμε ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης από τις 14 Ιουνίου μετακομίζουν από τον Best 92,6 στη συχνότητα του RED 96,3 Ακούγεται ότι τους ζητήθηκε μείωση. μισθού αλλά και οι δυό τους αντέδρασαν και δήλωσαν παραίτηση…

Γεγονός πάντως είναι πως εκπομπές με «βαρέα ανθυγιεινά, μέρα νύχτα» δεν υπάρχουν, δυστυχώς, πλέον στο ραδιόφωνο...