ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Δολοφονική επίθεση Iσραηλινών στο «στόλο της ελευθερίας» Τουλάχιστον 16 νεκροί!


Κατελήφθησαν από το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό στα διεθνή ύδατα, 70 ναυτικά μίλια από τη Γάζα, τα έξι πλοία της αποστολής “ο στόλος της ελευθερίας” που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.

Σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΤRΤ, υπάρχουν νεκροί και πολλοί τραυματίες. Το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο την Ισραηλινή τηλεόραση κάνει λόγο για τουλάχιστον 10 νεκρούς. Το Ρόιτερ το πρωί της Δευτέρας (10.00 ώρα Ελλάδας) γράφει για τουλάχιστον 16 νεκρούς!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεδριάζει εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο της Τουρκίας. Όπως δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας η αποστολή δέχτηκε πολεμική επίθεση με πραγματικά πυρά, από ελικόπτερο και από φουσκωτό σκάφος.

Για πειρατεία σε διεθνή ύδατα έκανε.... λόγο η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα. Ο Τάκης Πολίτης που επιβαίνει στο “Ελεύθερη Μεσόγειος”, είπε ότι στο πλοίο ανέβηκαν ισραηλινοί κομάντος.

Δείτε: http://www.shiptogaza.gr/ και το blog του Πάνου Χαρίτου http://panosharitos.com/default.asp