ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Το «Νέο Θέμα των Δημοσιογράφων» με Αναστασιάδη, Καραμήτσο και Ράπτη

Ανησυχία για τις κυκλοφορίες και
διαφωνίες ως προς την πολιτική γραμμή


Το «Νέο Θέμα» είναι εδώ! Τουλάχιστον εταιρικά… Η νέα εταιρεία που επρόκειτο να φιλοξενήσει το «Θέμα» στην περίπτωση που αποτύγχαναν οι διαπραγματεύσεις με τον Γ. Μπόμπολα συστάθηκε. Η ονομασία της είναι «Νέο Θέμα των Δημοσιογράφων - Εκδόσεις», έχει μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ και σκοπός της εταιρείας είναι η έκδοση εφημερίδων και περιοδικών.
Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο μετέχουν ως πρόεδρος ο Θ. Αναστασιάδης, ως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Τ. Καραμήτσος και ως μέλος ο Χρ. Ράπτης. Το πρόβλημα για την εφημερίδα στη μετα-Μπόμπολα εποχή είναι πως χωρίς τη διαφήμιση του Mega και τα DVD του ομίλου η εφημερίδα υποχώρησε έπειτα από πολύ καιρό στην τρίτη θέση της κυκλοφορίας, χάνοντας την πρώτη θέση για δεύτερη εβδομάδα.
Η μάχη με το «Βήμα» για την πρώτη θέση διεξάγεται πλέον με άλλα δεδομένα, αφού η εφημερίδα του Σταύρου Ψυχάρη επέστρεψε στις ακριβές προσφορές ταινιών θέλοντας να μειώσει την κυκλοφοριακή δύναμη του «Θέματος». Η εξασφάλιση όμως του δανεισμού από τους μετόχους του «Θέματος» από μεγάλη τράπεζα με πολλούς μετόχους, όπως ακούγεται, θα επιτρέψει λίαν συντόμως στον Θ. Αναστασιάδη να επιστρέψει στο πεδίο του ανταγωνισμού των προσφορών, πάντα υπό την.... προϋπόθεση βέβαια ότι θα ρεύσει χρήμα, ενώ λέγεται ότι υπάρχουν και διαφωνίες ως προς την πολιτική γραμμή, διαφωνίες που βγήκαν προς τα έξω λόγω της κυκλοφοριακής πτώσης, που έχει προκαλέσει ανησυχίες.


από το
paron.gr