ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η ΕΣΗΕΑ μεταθέτει την απεργία της Πέμπτης


ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΑΓΡΟΛΑΜΠΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με νεότερη απόφασή του μεταθέτει την 24ωρη απεργία για την ημέρα που θα συζητηθεί στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κινητοποιώντας τότε τους συναδέλφους. Ετσι η απεργία δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010, με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.
Η απόφαση μετάθεσης της απεργίας ελήφθη κατά πλειοψηφία, ύστερα από νέα ψηφοφορία που έγινε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ενωσης.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί από όλους να βρίσκονται σε συναγερμό και ετοιμότητα για να αποσυρθούν τα μέτρα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που πλήττουν τους εργαζόμενους και μαζί τον δημοσιογραφικό Κλάδο.

* Σε ευθεία σύγκρουση είχε έλθει ο Μπάμπης Αγρολάμπος με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ για το.... πότε θα πρέπει να πραγματοποιούνται οι απεργίες της ΕΣΗΕΑ. Στην προηγούμενη κινητοποίηση ο δημοσιογράφος ήταν από εκείνους που πρότειναν την αναστολή της απεργίας αμέσως μόλις κυκλοφόρησε η είδηση για τους νεκρούς της Μαρφίν και δεν δίστασε να συγκρουστεί με τους υπόλοιπους της Ενωσης που αντέδρασαν στην πρότασή του. Ο Αγρολάμπος χθες υπέβαλε την παραίτησή του και δεν προσήλθε στην χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του δ.σ της ΕΣΗΕΑ.