ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Όταν ο Ψυχάρης παίζει χωρίς αντίπαλο…


Μολις που ξεπέρασε το επταψήφιο νούμερο το ποσό που πρόσφερε ο ΔΟΛ για το πακέτο με τα DVD του Χάρι Πότερ. Οχι πως είναι λίγα βέβαια, αλλά είδαν στη Μιχαλακοπούλου ότι κάποιοι από τους άμεσους αντιπάλους τους δεν διαθέτουν πια τα «καύσιμα» του παρελθόντος (χώρια το ιδεολογικό τζιχάντ υπέρ της κυβέρνησης...) και αποφάσισαν να επενδύσουν. Σκέφτονται επίσης μερική αναδιάταξη της ύλης και νέο πακετάρισμα ενθέτων στο κυριακάτικο «Βήμα», επιμένοντας όμως ότι δεν τίθεται ζήτημα περικοπών και ψαλιδισμάτων.
Από εκεί και πέρα, δεν είναι λίγοι οι παίκτες της αγοράς που υποστηρίζουν ότι Φώτης Μπόμπολας και Σταύρος Ψυχάρης προχωρούν το στόρι της συγχώνευσης, με τις ενοποιήσεις τμημάτων και την απεμπλοκή από ζημιογόνους παράγοντες να κυριαρχούν στο σενάριο. Επειδή όμως οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν είναι φίλοι αλλά... ανταγωνιστές των εμπλεκομένων, κρατήστε για την ώρα μικρό καλάθι.

- από τη στήλη Μέσα & Media του Χρήστου Ξανθάκη / Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία