ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ξέσπασε εμφύλιος στα ΝΕΑ - Στα χαρακώματα οι ξανθιές του ΔΟΛ

Είναι όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στα ΝΕΑ. Μετά τις επικρίσεις πολλών και διάφορων κατά της κριτικού της τηλεόρασης Πόπης Διαμαντάκου, για τα όσα έγραψε στη στήλη της στα ΝΕΑ για τη Ρούλα Κορομηλά, την σκυτάλη πήρε η Έλενα Ακρίτα.
Η Ακρίτα που εκτός όλων των άλλων αρθρογραφεί και αυτή στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ επιτέθηκε κατά της συναδέλφου της μη αναφέροντας καν το όνομά της. Βγάζοντας χολή κατά.... της Πόπης Διαμαντάκου είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown :
«Όταν διάβασα μια κριτική που γράφτηκε στα ΝΕΑ, τη θεώρησα επιεικώς απαράδεκτη κι αυτό που θα απαντούσα εγώ αν ήμουν Ρούλα είναι ότι το σκληρό ριάλιτι δεν ήταν αυτό που έκανε η Ρούλα, το σκληρό ριάλιτι ήταν αυτό που διάβασα εκεί. Για μένα είναι σαν να τρώμε τις σάρκες των ανθρώπων. Και επειδή δεν με αφορά η συγκεκριμένη κυρία που το έγραψε, και τόσα που είπα ήταν πολλά'».
Βέβαια η επαγγελματική δεοντολογία και η στοιχειώδης ευγένεια μεταξύ συναδέλφων λένε οτι όταν δύο δημοσιογράφοι δουλεύουν στο ίδιο μέσο δεν κριτικάρει ο ένας τη δουλειά του άλλου (και μάλιστα δημόσια) γιατί έτσι υπονομεύουν την ίδια τους τη δουλειά.
Αλλά τι ανάγκη έχει η Ακρίτα. Το χόμπι της κάνει. Οι σαπουνόπερες και τα τηλεπαιχνίδια να είναι καλά...

Υ.Γ. Κάποιοι λένε οτι οι δύο «συναδέλφισσες» έχουν κόντρα από παλιά για λόγους που μόνο οι ίδιες γνωρίζουν... Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται οτι η Διαμαντάκου έχει γράψει κακή κριτική για τηλεοπτική σειρά της Ακρίτα ενώ γενικά επικρίνει το «προϊόν» της δεύτερης...