ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Όταν η Δέσποινα Καμπούρη συνάντησε τον Ιαν Σκοτ



Με δέος κοίταζε τον Ιαν Σκοτ η Δέσποινα Καμπούρη την ώρα που ο Θέμος Αναστασιάδης βομβάρδιζε τον Γάλλο πορνοστάρ με ερωτήσεις για όλους και για ΟΛΑ. Ο παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην γνωστή πορνοταινία, που ήταν καλεσμένος στο ΟΛΑ10, μας πληροφόρησε ότι το να γυρίζεις πορνοταινίες είναι ένας αξιοπρεπής τρόπος για να βγάλεις τα προς το ζειν. Επίσης κατηγόρησε για υποκρισία όσους τα έβαλαν με τη Τζούλια και αποκάλυψε ότι η Αλεξανδράτου ήξερε πολύ καλά τι έκανε στην ταινία, αλλά δεν δούλεψε σαν επαγγελματίας. «Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο πορνό» συμπέρανε ο εμπειρος πορνοστάρ.
Η Καμπούρη έδειξε να ντράπηκε όταν ο.... Αναστασιάδης της αποκάλυψε ότι ο Ιαν Σκοτ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνη. Ο πορνοσταρ πάντως συνελήφθη να ρίχνει κλεφτές ματιές προς τη συνεργάτιδα του Θέμου. Η Καμπούρη σε κάποια στιγμή ξεπέρασε την συστολή της, και αποτόλμησε να κάνει ερώτηση στον Σκοτ για τη φύση της δουλειάς του!..
Αυτή πάντως που έδειξε ότι δεν κατάλαβε απολύτως τίποτε ήταν η Καλομοίρα…