ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Εντυπωσιακές Αποκαλύψεις για τρωκτικά και σπατάλες


Με εντυπωσιακές Αποκαλύψεις κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα των Σεραφείμ Κοτρώτσου και Λουκά Κατσώνη.
Με βασικό τίπλο στην πρώτη σελίδα «Τα τρωκτικά ροκάνισαν 66 εκατ.» παρουσιάζει ντοκουμέντα και έγγραφα για σκάνδαλο στο υπουργείο Οικονομικών απ’ όπου όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έκαναν φτερά οι εισφορές τελωνειακών και εφοριακών από το 2001 εως το 2004!
Πολύ καλό θέμα και κατάλληλο για ξεκίνημα μιας νέας εφημερίδας.
Υπό τον τίτλο «Ο κόσμος υποφέρει και αυτοί το χαβά τους» η εφημερίδα αποκαλύπτει όργιο σπατάλης στο υπουργείο Παιδείας (η Διαμαντοπούλου ξοδεύει 200.000 για κουρτίνες) και στο δήμο Αθηναίων (9 εκατ. από τον Νικήτα για Ιντερνετ – Web tv).
Στη συνέχεια των Αποκαλύψεων σειρά έχει ένα ρεπορτάζ για «ριφιφί εκατομμυρίων στο δήμο Μυκόνου» στο οποίο εμπλέκονται μεγαλοπαράγοντες και ξενοδόχοι του νησιού.
Το μάτι του αναγνώστη τραβάει η είδηση ότι ο.... υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου νοικιάζει το εξοχικό του στη Σέριφο προκειμένου να αποπληρώνει το δάνειό του!..
Από πλευράς πολιτικού gossip υπάρχει το θέμα του επικείμενου γάμου του υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη με την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μαίρη Ματσούκα. Παιγμένο μεν το θέμα αλλά έχει και κερασάκι στην τούρτα: Η Ματσούκα έιναι έγκυος και ο Χρυσοχοίδης θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά!..
Μαζί με την εφημερίδα κυκλοφορούν ένα ένθετο για την τηλεόραση καθώς και to Passarela με ειδήσεις και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ από το χώρο της σόου μπιζ.

Από πλευράς προσφορών, απαραίτητων δυστυχώς για να σταθεί σήμερα μια εφημερίδα, οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ κληρώνουν δύο Dodge Caliber, ενώ στα «δώρα» συμπεριλαμβάνονται cd του Χούλιο Ιγκλέσιας και παιδικά dvd με περιπέτειες του Αστυνόμου Σαίνη.

Υ.Γ. Ο Κοτρώτσος και η ομάδα του φαίνεται πως κερδίζουν το στοίχημα της πρώτης εβδομάδας. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουν έτσι…

Υ.Γ1 Επιφυλασσόμεθα για τυχόν κριτική καθώς δεν έχουμε ακόμη «μελετήσει» ενδελεχώς την εφημερίδα…