ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Ο Μαραντόνα ζήτησε θερμαινόμενη λεκάνη και 6 playstations!


ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ...

Την καλύτερη και ακριβότερη λεκάνη τουαλέτας που είναι... θερμαινόμενη απαιτεί από τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου να τοποθετήσουν στη σουίτα που θα καταλύσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Οι απαιτήσεις του προπονητή της Αργεντινής έχουν εκνευρίσει τους Νοτιοαφρικανούς αφού δεν σταματούν σε μία λεκάνη. Ο Ντιεγκίτο έχει ζητήσει να υπάρχουν έξι playstations για να απασχολούνται οι παίκτες του τις ελεύθερες ώρες τους, ένα δωμάτιο βαμμένο στο λευκό χρώμα, ενώ απαιτεί να σερβίρονται δέκα ζεστά πιάτα κάθε μέρα συνοδευόμενα από 14 διαφορετικές σαλάτες. Κάθε γεύμα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τρεις διαφορετικές σάλτσες για μακαρόνια και όχι λιγότερα από τρία γλυκά. Ζήτησε επίσης να υπάρχει διαθέσιμο παγωτό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Κι άλλες ομάδες όμως έχουν τις δικές τους απαιτήσεις.
Η Βραζιλία για παράδειγμα θέλει το.... νερό της πισίνας στο προπονητικό της κέντρο να έχει θερμοκρασία 32, ενώ ζήτησε να υπάρχει πάντα ζεστός καφές και μπισκότα. Η σοκολάτα απαγορεύεται διά ροπάλου.
Οι Μεξικανοί απαίτησαν να έχουν κοντά τους τον δικό τους ιερέα, οι Ιταλοί ζήτησαν ειδικά μηχανήματα εκγύμνασης των παικτών, ενώ θα φέρουν τα δικά τους ζυμαρικά από τη Ρώμη.
Ο μάνατζερ της Νέας Ζηλανδίας αναζητεί τρόπους ώστε μερικοί από τους παίκτες να κάνουν μαθήματα γκολφ!
Οι λιγότερο απαιτητικοί είναι οι Σλοβάκοι, αφού το μόνο που ζήτησαν ήταν ένα τραπέζι για να παίζουν οι παίκτες πινγκ πονγκ και έναν ηλεκτρονικό πίνακα για νταρτς.


από Τα Νέα