ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Νέος γύρος στην κόντρα μεταξύ Μουλίνου και troktikoy





Πάλι με το διευθυντή της VETO Χρίστο Μουλίνο τα βάζει το μπλογκ troktiko για το θέμα της Κορομηλά.
Οι επιθέσεις του μπλογκ κατά του Μουλίνου προκαλούν απόρίες καθώς το μόνο που είχε γραφεί στο ένθετο PIAZZA ήταν ένα μικρό σχόλιο που δεν είναι και σίγουρο ότι είναι «έργο» του διευθυντή της εφημερίδας. Το.... σχόλιο βέβαια έκανε λόγο για απεγνωσμένη προσπάθεια της Ρούλας να επιστρέψει στην τηλεόραση, ενώ αμφισβητούσε ότι στην ραδιοφωνική εκπομπή της λάμβανε δεκάδες μηνύματα από ακροατές της.
Μεταξύ άλλων στο σχόλιο της PIAZZA αναφερόταν και το εξής, με το οποίο εξηγείται η επίθεση του troktiko κατά του Μουλίνου:
«Στην πραγματικότητα η Ρούλα δέχεται ένα μήνυμα ανά μισή ώρα, χώρια που βάζει τα blogs του καλού της φίλου και προστάτη να γράφουν ότι σκίζει από ακροαματικότητα ενώ οι έρευνες δείχνουν ότι την ακούνε τρεις κι ο κούκος».
Το troktiko απαντά γράφοντας:
«Η Ρούλα Κορομηλά και οι εκπομπές της το Σαββατοκύριακο στον Θέμα 9,89, είναι πρώτες με διαφορά από τα υπόλοιπα προγράμματα, σύμφωνα με νέες μετρήσεις. Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική της επιστροφή, αλλά και η καλή εκπομπή της στο ραδιόφωνο, έφεραν τους ακροατές στην ραδιοφωνική συχνότητα του Θέμα 9,89. Αυτό καλό είναι να το λάβουν υπόψιν τους κάποιοι, που βλέπουν τις μετρήσεις αλλιώς. Διπλασίασε τα ποσοστά της η Ρούλα Κορομηλά, σε μικρό χρονικό διάστημα. Να τα ακούει ο Χρήστος Μουλίνος αυτά και όσα γράφουν στην εφημερίδα veto. Προφανώς και εκτέθηκαν πάλι...»