ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Αρσέν Βενγκέρ: Ο Μέσι είναι σαν Ρlaystation



«Ο Μέσι είναι δίχως αμφιβολία ο κορυφαίος τού κόσμου. Δεν συμμετέχει πάντα στον αγώνα, ωστόσο όταν παίρνει την μπάλα μοιάζει ασταμάτητος, ακινητοποιεί αντιπάλους και σκοράρει με όλους τους τρόπους. Είναι σαν Ρlaystation». Η κορυφαία αυτή δήλωση έγινε από τον τεχνικό της της Αρσεναλ Αρσέν Βενγκέρ που φαίνεται πως ξεπέρασε τον αποκλεισμό των Κανονιέρηδων από την Μπαρτσελόνα.
«Ξεκινήσαμε άσχημα, ωστόσο τελειώσαμε τον αγώνα θεαματικά. Εχουμε σημαντικά ματς μπροστά μας και το Σάββατο θέλουμε τη νίκη έστω και με ένα γκολ διαφορά» δήλωσε ο Μέσι μιλώντας προς την ισπανική τηλεόραση και.... απαντώντας στους φίλους της Μπαρτσελόνα που τραγουδούσαν «Si, si, si acerca Μadrid» (ναι, ναι, ναι ερχόμαστε στη Μαδρίτη) αναφερόμενοι τόσο στο ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Μπαρτσελόνα όσο και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
Για το φαινόμενο Μέσι μίλησαν και δύο συμπαίκτες του. Ο Τσάβι δήλωσε ότι «παίκτες σαν τον Μέσι βγαίνουν κάθε 20- 25 χρόνια» ενώ ο Τιερί Ανρί είπε ότι «κάποτε θα μπορώ να διηγούμαι στα παιδιά μου ότι έκανα προπονήσεις μαζί με τον Μέσι με τον οποίο ήμουν συμπαίκτης».
Οπως έγραψε και η εφημερίδα «Τimes» του Λονδίνου «στην Μπαρτσελόνα έχουν λάμψει αστέρες όπως ο Κρόιφ, ο Στόιτσκοφ, ο Ριβάλντο και ο Ρονάλντο, ωστόσο λίγοι αποδείχθηκαν τόσο προικισμένοι όσο ο Μέσι».