ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Η Νεγρεπόντη, ο Τιγκίρης και η επιτυχία της Espresso








Λάβαμε πάρα πολλά mails για την ανάρτηση περί της «μεταγραφής» της Αμαλίας Νεγρεπόντη από το Πρώτο Θέμα στη γενική διεύθυνση των εντύπων (εφημερίδων και περιοδικών) του ομίλου Κυριακίδη.
Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν τις ενστάσεις τους στην αναφορά μας ότι.... η Νεγρεπόντη είναι στέλεχος της εφημερίδας το Πρώτο Θέμα. Όπως μας επεσήμαναν είναι απλή αρθρογράφος και εξέφρασαν την απορία τους για το πώς μια απλή αρθρογράφος βρέθηκε σε τόσο υψηλή θέση και μάλιστα σε έναν τόσο μεγάλο δημοσιογραφικό όμιλο.
Σε αυτά τα ερωτήματα οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι ο όμιλος Κυριακίδη και η ίδια η Νεγρεπόντη. Κάποιοι λένε ότι το πιθανότερο είναι ότι ακόμη και μια απλή αρθρογράφος του Πρώτου Θέματος να μπορεί να πετύχει μια τόσο καλή «μεταγραφή».
Μία άλλη ανάρτηση των zoornalistas που προκάλεσε ενστάσεις ήταν αυτή που έκανε λόγο για την επιτυχία της εφημερίδας Espresso και του διευθυντή της Μιχάλη Τιγκίρη σχετικά με το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ με το κανό του πρωθυπουργού.
Λάβαμε πολλά mails διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι η επιτυχία χρεώθηκε μόνο στον διευθυντή. Ισως και να έχουν δίκιο. Το γεγονός πάντως είναι πως – ακόμη κι αν δεν το αξίζει ο Τιγκίρης (όπως γράφουν) - την επιτυχία μιας εφημερίδας την χρεώνεται –καλώς ή κακώς - πρώτα απ’ όλα η διευθυντική ομάδα και κατόπιν οι υπογράφοντες το ρεπορτάζ.