ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Τσάι και συμπάθεια για τη Ρούλα


ΣΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΕΡΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «TV ΈΘΝΟΣ», οι προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, φορώντας κάπως νυχτερινά ρούχα, αντήλλαξαν βραβεία, αντί να χωριστούν σε δύο ομάδες, να καθίσουν οκλαδόν αντικριστά και να διαπράξουν seppuku. Δηλαδή να αυτοκτονήσουν τελετουργικά.

• ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» κατέβηκε στα 102.000 φύλλα πανελλαδικά. Είναι η κρίση, είναι όμως και η νευρική διαχείριση των αστυνομικών ανακοινώσεων περί τρομοκρατίας.

• ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ, ΤΟ «EΓΩ» του κυρίου Λυμπέρη φαίνεται να ξεπερνά άνετα το «People» του κυρίου Κωστοπουλου, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει royalties. Aν και είναι νωρίς για διαπιστώσεις, κυκλοφοριακά το δεύτερο δείχνει να κάθεται κάτω των 30.000 πανελλαδικά.

• ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ με το «Greek Idol» στον Alpha, και στο άκουσμα της είδησης νιώθει κανείς ποικίλα πράγματα: υπαρξιακή ανατριχίλα, ανία, συμπάθεια, λίγο οίκτο. Τόσα χρόνια, η κυρία Κορομηλά υπήρξε για τους δυστυχείς Έλληνες τηλεθεατές ένα είδος... compagnon de misere.

• ΆΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΆΡΗ ΔΗΜΟΚΊΔΗ στο www.lifo.gr. Είναι ένα απολαυστικό, ιδιοσυγκρασιακό παζλ από τα πράγματα που του κάνουν εντύπωση στο χάος της πληροφορίας. Απλώς εξαιρετική.

• ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ελέχθη αρμοδίως ότι το «Θέμα» επιστρέφει στους δημοσιογράφους του. Τίποτε αναληθέστερον.

• ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ Η LIFΟ, με τα νέα στοιχεία αναγνωσιμότητας Bari Focus. Eίναι η δεύτερη μεγαλύτερη εβδομαδιαία εφημερίδα της Ελλάδας, με 289.000 αναγνώστες, έχοντας διάφορα από την πρώτη («Athens Voice») μόλις κατά 9% (309.000 αναγνώστες). Αντίθετα, έχει σχεδόν διπλάσιους αναγνώστες από τη «FAQ», η οποία βρίσκεται στους 151.000 αναγνώστες. Ευχαριστούμε, Αθήνα!

• ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «METRO» λέγεται ότι επιθυμεί να αγοράσει ο κύριος Μαρινάκης, διότι το όραμά του για τη δημοσιογραφία και το έθνος του τρέχει ανοικονόμητο από τα μπατζάκια.

• ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» (που έγινε η μούρη του κιμάς από τα πολλά μπότοξ): διευθύντρια αναλαμβάνει η παλιά δόξα του ΔΟΛ Πέπη Ραγκούση, ο κύριος Αμανίτης θα διευθύνει τη μετεξέλιξη του «Βιλιοδρομίου» σε «κάτι σαν free press», ενώ ο κύριος Κανέλλης ήδη ενεργοποιήθηκε στο άλκιμον σώμα της γηραιάς εφημερίδος.

• ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ που κυκλοφόρησε αργά σήμερα: Έκλεισαν αμφότερα τα γυναικεία free press «Look» και «FAQ Style».

• ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ FASHION ISSUE ΤΟΥ «VICE», το οποίο θα μοιράζεται και στο ασύλληπτο φεστιβάλ Vodafone CU 7ply Project - στην Τεχνόπολη, στις 24 και 25 του μήνα: πρόκειται για την κορυφαία γιορτή των skater της Αθήνας, με την παρουσία του θρυλικού skate columnist του «Vice» Patrick O' Dell. Xoρηγοί επικοινωνίας η LifO και φυσικά το «Vice». Είσοδος ελεύθερη.


αναδήμοσίευση από x-press/lifo