ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ποιοί έκλεψαν τα αρχεία της ΕΡΤ;


Σοβαρές καταγγελίες για ρεμούλα και κακοδιαχείριση στο τμήμα του αρχείου και του αρχειακού υλικού της ΕΡΤ διερευνά η νέα διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Γαμπρίτσος έχει ζητήσει έρευνα για το αθλητικό αρχείο της ΕΡΤ η οποία είναι σίγουρο ότι θα επεκταθεί στο σύνολο του αρχείου.
Το πιο ύποπτο από όλα είναι η καταστροφή υλικού στο αθλητικό κομμάτι και κάποιοι λένε ότι με αυτόν τον τρόπο επιχειρείται να καλυφθεί μέρος του αρχείου που.... δόθηκε χωρίς άδεια αλλά και χωρίς συμφωνία με την οποία να ορίζεται το ανάλογο αντίτιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αρκετές ώρες αρχειακού υλικού και δεν αποκλείεται ο έλεγχος να επεκταθεί και στο υπόλοιπο αρχείο της ΕΡΤ για το οποίο υπάρχουν ανάλογες καταγγελίες. Στα πλαίσια της έρευνας έχει δοθεί εντολή να ερευνηθούν και όλες οι σχετικές συμβάσεις (όροι, προϋποθέσεις, διάρκεια, τίμημα κ.ά.) που έχουν υπογραφεί τα τελευταία χρόνια.