ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Παρέμβαση και Αποκαλύψεις από τον Κοτρώτσο


Φαίνεται πως το πήρε απόφαση ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και προχωρά στο εκδοτικό του εγχείρημα. Ετσι η νέα εβδομαδιαία εφημερίδα που βγάζει με τον συνεταίρο του Λουκά Κατσώνη αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαϊου στα περίπτερα καλώς εχόντων των πραγμάτων.
Ανάμεσα στους επιτελείς της εφημερίδας θα είναι ο Αντώνης Σκυλλάκος, ο Παναγής Γαλιατσάτος, ο Βασίλης Μπόνιος και ο Κώστας Αργυρός.
Στο εκδοτικό εγχείρημα ακούγεται ότι θα συμμετάσχουν πολλά γνωστά ονόματα του δημοσιογραφικού και όχι μόνο χώρου όπως οι Βαξεβάνης, Παπαγιάννης, Δαβαράκης, Πολατίδου, Μασσαβέτας, Ιωάννου, Συνοδινός κ.α. Βέβαια μέχρι την τελική προσπάθεια ίσως υπάρξουν.... «διαρροές» στελεχών με αποτέλεσμα κάποιες συνεργασίες να μην προχωρήσουν.
Τα γραφεία της νέας εφημερίδας βρίσκονται στο Νέο Ψυχικό όπου στεγάζεται και η free press εφημερίδα GoBET. Η διαφημιστική καμπάνια, την οποία έχει αναλάβει γνωστή εταιρεία, πρόκειται να αρχίσει – εκτός απροόπτου - λίαν συντόμως. Για το πως θα λέγεται η εφημερίδα έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα κατά καιρούς, με επικρατέστερα το «Αποκαλύψεις» (όπως έγραψε και το fimotro) και το «Παρέμβαση».

Θυμίζουμε ότι το μετοχικό κεφάλαιο της Citizen, της εταιρείας του Κοτρώτσου που θα αναλάβει την έκδοση της εφημερίδας ανέρχεται στα 60.000 ευρώ και στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν οι Σεραφείμ Κοτρώτσος, Λουκάς Κατσώνης, Νίκος Ντούγιας και Γιώργος Μαρκεσίνης.

Υ.Γ. Επιφυλασσόμαστε για υστερόγραφα άμα τη κυκλοφορία της εφημερίδας.