ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ο Αρης, ο Θέμος κι ο Πέτρος









Μετά τους Ψυχάρη, Μπόμπολα, Τριανταφυλλόπουλο ο Θέμος Αναστασιάδης άνοιξε νέο μέτωπο (στον εκδοτικό χώρο) αυτή τη φορά με τον Αρη Τερζόπουλο. Όπως είχαμε δημοσιεύσει ο Τερζόπουλος απάντησε μέσα από το ΚΛΙΚ στα όσα είχε γράψει ο Θέμος στη στήλη του για τα περί αποχώρησης του Πέτρου Κωστόπουλου και... λοιπών από τον Ομιλο το 1995. Ο Αναστασιάδης από την πλευρά του ανταπάντησε αφιερώνοντας ένα μεγάλο μέρος της στήλης του. Εγραψε συγκεκριμένα απαντώντας στις αιτιάσεις του Αρη Τερζόπουλου:

«α) Δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου υπαγορεύει κανείς οιοδήποτε άρθρο -δόξα τω Θεώ-, κι αν πρέπει να «περάσω γραμμή», ξέρω να το κάνω κι από μόνος μου.

β)
Εχει δίκιο ο Α. Τερζόπουλος ότι τον «κατάπιαν» μεγαλοσυμφέροντα της εποχής. Δεν θεωρώ «κατόρθωμα» το πώς έγινε, αλλά το περιγράφω. Δεν αληθεύει όμως ότι τον άφησαν όλοι οι δημοσιογράφοι, χωρίς να φταίει; Μόνο και μόνο γιατί άλλος ήταν τότε… ο δημιουργός του «ΚΛΙΚ».


γ)
Φτου κακά, ελπίζω να μην είσαι σαββατογεννημένος, αγαπητέ Αρη, για την πρόβλεψή σου ότι «ΘΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ». Εκτός κι αν επειδή ασχολήθηκες αρκετά με τα μεταφυσικά και παραψυχολογικά φαινόμενα, απ’ ό,τι ξέρω, μπορείς και διαβάζεις τις σκέψεις τους… Απ ό,τι ακούω κι εγώ, δεν πρέπει να πέφτεις και πολύ έξω!

Βέβαια υπάρχει μία διαφορά. Εδώ λειτουργώ πια σαν ΜΑΥΡΗ ΧΕΙΡΑ! Αντί για μύγα τσε-τσε θα τους τσιμπήσει μύγα… Τσετσενίας. Γύρευε πόσους θα πάρω μαζί μου δημοσιογραφικά, έτσι για παρέα!!!
Οσο για το γιατί έκανα τόσους εχθρούς έχεις δίκιο στο ότι «δεν είναι έξυπνο», αλλά λάθος για το ότι γίνεται «χωρίς λόγο».
Σε διαβεβαιώ ότι υπάρχουν πολλά δισεκατομμύρια λόγοι -και δη σε ευρώ- που έχουν χάσει εξαιτίας των αποκαλύψεων του «Πρώτου Θέματος». Τόσα κι άλλα τόσα, που θα χάσουν εν συνεχεία, είτε προλάβουν είτε δεν προλάβουν ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ, όπως εκτιμάς. Σε χαιρετώ πολύ φιλικά.»