ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Σε Αποκαλύψεις προβαίνει ο Κοτρώτσος


Όπως ακριβώς είχαν αποκαλύψει οι zoornalistas ο Σεραφείμ Κοτρώτσος επανέρχεται στα δημοσιογραφικά πράγματα αυτή τη φορά σαν εκδότης. Μετά το λουκέτο στον Ελεύθερο Τύπο και τα πολύ σύντομα περάσματά του από διάφορες εφημερίδες μικρής κυκλοφορίας( Απογευματινή , Παρασκευή κλπ) επιτέλους κάνει τη διαφορά και προβαίνει σε Αποκαλύψεις.
Η νέα εφημερίδα του Κοτρώτσου θα κυκλοφορήσει το άλλο Σάββατο 8 Μαίου και θα έχει τον τίτλο «Αποκαλύψεις». Η εφημερίδα θα είναι εβδομαδιαία, 80 σελίδων (τουλάχιστον στην αρχή), σε σχήμα ταμπλόιντ και με μικρά κείμενα στο στιλ της εφημερίδας Καρφί.
Στην εφημερίδα θα υπάρχει ένθετο με life style θέματα που θα έχει τον τίτλο «Passarela».
Το ένθετο έχει αναλάβει να το τρέχει ο δημοσιογράφος και blogger Βασίλης Μπόνιος από τους καλύτερους που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην.... πιάτσα και είναι πράγματι επιτυχία του Κοτρώτσου που τον ενέταξε στο στελεχειακό δυναμικό της εφημερίδας.
Ακούγεται ότι θα υπάρχει ακόμη ένα ένθετο με θέματα που θα σχολιάζουν τα τηλεοπτικά δρώμενα και θα ασχολούνται με τους αστέρες της τηλεόρασης και γενικά τους ανθρώπους των media.
Η διαφημιστική καμπάνια της εφημερίδας που έχει αναλάβει γνωστή εταιρεία, θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα και θα περιλαμβάνει πολλά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ καθώς και καταχωρήσεις σε έντυπα και εφημερίδες.
Μεταξύ των συνεργατών του Σεραφείμ Κοτρώτσου και του Λουκά Κατσώνη περιλαμβάνονται οι Αντώνης Σκυλλάκος, Παναγής Γαλιατσάτος, Κώστας Αργυρός, Κώστας Βαξεβάνης, Γιάννης Παπαγιάννης, Αρης Δαβαράκης, κ.α.
Με την εφημερίδα ακούγεται ότι θα συνεργαστούν και ονόματα έκπληξη από το χώρο της σόου μπιζ και της τηλεόρασης.
Σχετικά με τους χρηματοδότες δεν έχουν ακουστεί πολλά πράγματα, αλλά κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί οτι από πίσω βρίσκονται οι παλιοί εργοδότες του Κοτρώτσου.