ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Από τα χρόνια της αθωότητας στο κάψιμο του Ιούδα…








Η ανησυχία περισσεύει τα τελευταία 24ωρα στην εφημερίδα της Αποστόλου Παύλου στο Μαρούσι μετά την εκκωφαντική σιωπή από την πλευρά του Πήγασου. Επειτα από τη συνάντηση Μπόμπολα με την πλευρά Αναστασιάδη και το αδιέξοδο που σημειώθηκε (ο ένας ζητούσε 35 «μύρια» ο άλλος έδινε 15) επακολούθησε επίθεση κατά εργολάβων μέσω ρεπορτάζ και σχολίων της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».
Όλα αυτά οδήγησαν στο να γίνεται πολύς λόγος περί οριστικής ρήξης των σχέσεων του Πατριάρχη της οικογένειας Μπόμπολα με τον Αναστασιάδη και την αποχώρηση του δεύτερου από το «Πρώτο Θέμα».
Όπως έχει γραφεί η πλευρά Αναστασιάδη έχει ήδη έτοιμο το «Θέμα των δημοσιογράφων» και μάλιστα, σύμφωνα με μια άλλη διαρροή, οι.... Αναστασιάδης – Καραμήτσος συνάντησαν στα γραφεία της εφημερίδας στο Μαρούσι τους ανθρώπους της Τυποεκδοτικής. Στα πιεστήρια της Τυποεκδοετικής τυπωνόταν το «Θέμα» τα χρόνια της… αθωότητας πριν περάσει στην κυριότητα του Μπόμπολα. Φαίνεται ότι στην Αποστόλου Παύλου προετοιμάζονται σοβαρά για το ενδεχόμενο αποχώρησης από την «Ιριδα» όπου τυπώνεται τώρα το «Πρώτο Θέμα».
Ουδείς ωστόσο αναφέρεται στο τι θέλει να κάνει η πλευρά Μπόμπολα και ποια είναι τα σχέδια του Πήγασου για το «Πρώτο Θέμα» στην περίπτωση που φύγει ο Αναστασιάδης. Ένα σενάριο το οποίο ακούγεται τώρα μετ΄ επιτάσεως είναι ότι ο Μπόμπολας θέλει να κρατήσει την εφημερίδα και μάλιστα όπως λέγεται επιδιώκει να έρθει σε επαφή με στελέχη και κάποιους από τους δημοσιογράφους του Πρώτου Θέματος. Ο Μπόμπολας θα προσπαθήσει να τους πείσει να παραμείνουν στην δούλεψή του και να συνεχίσουν να βγάζουν το Πρώτο Θέμα που, όπως ισχυρίζονται στον Πήγασο, μπορεί άνετα να εξακολουθήσει να πουλάει περισσότερα από 100.000 φύλλα με τις ανάλογες προσφορές.
Κάποιοι βέβαια ακούγοντάς τα αυτά λένε ότι αυτή την εποχή αναβιώνει και το έθιμο με το κάψιμο του Ιούδα, ενώ κάποιοι άλλοι διατείνονται ότι ουδείς θα διανοηθεί να έλθει σε επαφή έστω και με κλητήρα στην Αποστόλου Παύλου…
Πριν λίγες ημέρες υπήρξε διαρροή και ενός άλλου σεναρίου που ανέφερε ότι το αφεντικό του «Πήγασου» προσπαθεί (σε περίπτωση αποχώρησης της ομάδας του Θέματος) να βρει τρόπο να συνεχίσει την έκδοση της εφημερίδας, με την βοήθεια είτε του… Ψυχάρη, είτε του…. Τριανταφυλλόπουλου!
Μάλιστα έγραφαν ότι ο Ψυχάρης σε συνάντηση που είχε με τον Φώτη Μπόμπολα έδειξε διάθεση να βάλει πλάτη στο ενδεχόμενο που θα προκύψει κενό έκδοσης στο Μαρούσι! Δημοσίευμα της Veto την περασμένη Κυριακή φιλοξενούσε «δηλώσεις» του Γ. Μπόμπολα όπου ο εργολάβος εμφανιζόταν έξαλλος με το 30% του Θέματος.
Βέβαια στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται και έτσι ο Τριανταφυλλόπουλος, που το έχει δέσει ότι κανείς δεν θα ακολουθήσει τον Αναστασιάδη αν φύγει, γράφει στη zougla.gr ότι «ο Οβελίξ έμεινε μόνος και ότι θα τον ακολουθήσουν δυο τρεις μισθοφόροι το πολύ, μέχρι να λακίσουν κι αυτοί τη δύσκολη ώρα…».