ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Ο Αρης Τερζόπουλος και η φανέλα της Λίβερπουλ





Ο Άρης Τερζόπουλος δεν είχε ποτέ μιλήσει ανοιχτά για το τι είχε γίνει όταν σύσσωμη η ομάδα του «Κλικ» υπό τον Πέτρο Κωστόπουλο έφυγε μέσα σε μια νύχτα απο τις εκδόσεις Τερζόπουλος και μετακόμισε δίπλα, δημιουργώντας τη σημερινή Ιμάκο, με τη συνδρομή των Ιωάννου - Μαρινόπουλου. Για πρώτη φορά, απαντώντας στις «ανακρίβειες» που έγραψε ο..... Θέμος Αναστασιάδης στο «Θέμα», ισχυρίζεται ότι ήταν ένα σχεδιο πολιτικό, εκτοξεύοντας και άλλες βαρύτατες κατηγορίες.
(...) Aν καθόμουν να υπογραμμίσω με κόκκινο τις ανακρίβειες που περιέχει το κείμενο του Αναστασιάδη, στο τέλος θα έμοιαζε με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Αν καθόμουν πάλι να το εντάξω στα παραμύθια της θείας Λένας, θα είχε κάποιο νόημα, αλλά θα υποτιμούσα τον ανδρισμό της θείας Λένας.
Για το μυαλό του Θέμου, η εν ψυχρώ επιχειρηματική και εκδοτική «δολοφονία» ενός ανθρώπου μόνου του, που είχε απέναντί του το πιο δυναμικό μέρος του ΠΑΣΟΚ, δυο επιχειρηματίες με άπειρη ρευστότητα και τους 96 από τους 100 ανθρώπους που εργάζονταν για τον ίδιο, προφανώς αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα. Η ιστορία της απόπειρας εκδοτικής εξόντωσής μου έχει να κάνει μόνο με το πολιτικό σκηνικό της εποχής και συγκεκριμένα με τη διαδοχή του Ανδρέα Παπανδρέου και με καμία κόντρα προσωπική ανάμεσα σε μένα και τον Πέτρο Κωστόπουλο. Φυσικά και έχασα, μια και ήμουν τελείως μόνος, αλλά είναι και πολύ λάθος τη μεγαλύτερη ίσως ιστορία ανανδρίας στον περιοδικό Τύπο να την περιγράφουμε και ως κατόρθωμα. Δεν ασχολήθηκα ποτέ ως τώρα μ' αυτό το θέμα. Ούτε και έχω σκοπό να το κάνω, παρόλο που έχει μεγάλο, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αν θέλει ο ίδιος ο Θέμος να του θυμίσω ποιος του υπαγόρευε τα άρθρα του εκείνης της εποχής στο «Νίτρο» και γιατί -ή, εν πάση περιπτώσει, ποιος του έδινε τις πληροφορίες για να τα γράψει-, δεν έχει παρά να μου το ζητήσει.
(Από www.lifo.gr / Ολόκληρο το άρθρο στο www.klik.gr)