ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

«Νέα Ελλάδα» φτιάχνει η Ντόρα μετά τη διαγραφή της



Σαμαράς: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα
να διασύρει τα όργανα του κόμματος - Όσοι πλήγωσαν την παράταξη είναι κομμένοι!



Την διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη και την απομάκρυνση όλων όσοι πλήγωσαν την παράταξη έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ που φέρεται αποφασισμένος να καθαρίσει όλο το Μητσοτακέϊκο και τους συν αυτώ, είναι έξω φρενών με τη Ντόρα πράγμα που το έδειξε και δημόσια κατά τις ομιλίες του στις προσυνεδριακές συνδιασκέψεις σε Κοζάνη και Λάρισα.
«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να διασύρει τις δημοκρατικές μας διαδικασίες και να προσβάλλει τα όργανα του κόμματος» είπε φανερά εξοργισμένος κατά την.... ομιλία του στην Κοζάνη μη αφήνοντας περιθώρια για παρεξήγηση των προθέσεών του σχετικά με την διαγραφή της Μπακογιάννη.
Ο Σαμαράς κατέστησε σαφές ότι είναι αποφασισμένος για κάθαρση στο κόμμα της ΝΔ. Από τη Λάρισα για πρώτη φορά μιλώντας ευθέως είπε: «Με εξέλεξαν 800 χιλιάδες μέλη της ΝΔ με εντολή απερίφραστη: Άλλαξέ τα όλα! Ας γνωρίζει ο λαός της ΝΔ ότι άκουσα την εντολή του. Κι ότι θα κάνω αυτό που είναι ηθικά σωστό, πολιτικά απαραίτητο και ρεαλιστικά αναπόφευκτο: Όσοι πλήγωσαν την παράταξη δεν έχουν θέση σ’ αυτήν. Δεν έχουν θέση στη νέα μας πορεία. Είναι εκτός. Είναι κομμένοι!»
Από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη πυκνώνει τις επαφές της στην Αραβαντινού με στελέχη και βουλευτές της ΝΔ που την στηρίζουν. Αμεσος στόχος της η δημιουργία ενός νέου κομματικού σχηματισμού. Κάποιοι λένε ότι έχει βρεθεί και η ονομασία του νέου κόμματος που θα είναι «Νέα Ελλάδα».
Καθ΄όλη τη διάρκεια της Παρασκευής και του Σαββάτου η Ντόρα είχε επαφές και διαβουλεύσεις με στενούς συνεργάτες της για τον τρόπο αντίδρασης σε περίπτωση που ο Σαμαράς ανακοινώσει στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τη διαγραφή της.