ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Πρωτοσέλιδα εγκλήματα...




Είπαμε να αφήσουμε ήσυχο τον διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Χρήστο Μεμή αλλά μας δίνει συνεχώς πρωτοσέλιδες αφορμές για να ασχοληθούμε μαζί του… Ολοι έχουν να λένε για τις πρώτες σελίδες των ΝΕΩΝ που σε τίποτε πλέον δεν θυμίζουν τις εποχές του αείμνηστου Λέοντα Καραπαναγιώτη και μετέπειτα του Παντελή Καψή. Ειδικά τα δύο τελευταία πρωτοσέλιδα, της Παρασκευής αλλά και του Σαββάτου, ήταν επιεικώς απαράδεκτα.
Κάποιοι επιτελείς στα ΝΕΑ σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά να προτείνουν στον..... γραφίστα Νίκα να αφήσει το ΕΘΝΟΣ και τον Πήγασο και να επιστρέψει στο Συγκρότημα. Παρεπιμπτόντως ο Δημήτρη Νίκας είναι πολύ πιθανόν να έχει πέσει σε... κατάθλιψη βλέποντας τα εγκλήματα που συντελούνται συχνά - πυκνά εις βάρος της πρώτης σελίδας των ΝΕΩΝ.
Μιας Πρώτης Σελίδας για την οποία ο Νίκας πάσχισε πολύ να την καθιερώσει ανεβάζοντάς την στην κορυφή του «Newspaper Design» και δυστυχώς την είδε να καταστρέφεται μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Υ.Γ. Κάποιοι λένε ότι αυτουργός - ηθικός και φυσικός - των εγκλημάτων είναι ο ίδιος ο Σταύρος Ψυχάρης που μπλέκεται και στο σχεδιαστικό της πρώτης σελίδας στα ΝΕΑ επίτηδες για να την σπάσει στον Μεμή…

Y.Γ.1 Και για να μην λένε ότι είμαστε οι μόνοι που τον κριτικάρουμε δείτε τι έγραψε το troktiko για την πρώτη σελίδα των ΝΕΩΝ της Παρασκευής:
«Κοίτα πως τα κατάντησαν τα "Νέα" Είναι σχεδίαση πρώτης σελίδας αυτή; Ούτε στην εποχή του εμφυλίου δεν υπήρχαν δύο θέματα σε πρώτη σελίδα με τέτοιο σχεδιασμό! Αφήστε που αυτό το φθηνιάρικο μπαλκόνι που βάζουν κάθε μέρα για τα αθλητικά τους είναι και αυτό παλαιολιθικής εποχής. Τι έγινε ρε παιδιά; Ήρθαν οι Homo sapiens και σχεδιάζουν;»

Y.Γ.2
Κάποιοι λένε ότι έχουμε μονομανία με ΤΑ ΝΕΑ και ότι δεν ασχολούμαστε με πρωτοσέλιδα άλλων εφημερίδων. Το θέμα είναι ότι κριτικάρουμε κάτι όταν αυτό «βγάζει μάτι». Και στην περίπτωσή μας κάποια πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ βγάζουν... δύο μάτια. Παρ΄όλα αυτά από δω και μπρος όλες οι εφημερίδες θα κρίνονται από τους zoornalistas.