ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Από τον πόλεμο των γιαουρτιών στη σύρραξη της καρτοκινητής




Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σχετικά με το ποιός έχει τα καλύτερα πακέτα, τις πιο φτηνές χρεώσεις, τον περισσότερο χρόνο ομιλίας κλπ, κλπ. Η ιστορία ξεκίνησε όταν η Vodafone ξεκίνησε διαφημιστική καμπάνια που συνέκρινε τις προσφορές της με αυτές των άλλων εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Προχώρησε μάλιστα αναλύοντας τα... μειονεκτήματα κάθε μιας από τις ανταγωνίστριες εταιρείες και εκθέτοντας το που υστερούν αυτές έναντι της Vodafone.
Στην αρνητική αυτή καμπάνια αντέδρασε πρώτη η Wind που με διαφήμιση-ανακοίνωση προχωρά και αυτή σε συγκρίσεις και «θάβει» τη Vodafone. Την κατηγορεί ότι η διαφήμισή της δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια καθώς αποκρύπτει τα πλεονεκτήματα των προιόντων και των υπηρεσιών της Wind Καρτοκινητή και του Free2Go.
Ολη αυτή η ιστορία θυμίζει τον «πόλεμο των γιαουρτιών» όπου οι εταιρείες γαλακτομικών προιόντων ΔΕΛΤΑ και ΦΑΓΕ διαγκωνίζονταν στην τηλεόραση για το πιο… ζωντανό γιαούρτι!