ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Πήγασος: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για το 70% του ΘΕΜΑΤΟΣ




Mε επίσημη ανακοίνωση του Πήγασου επιβεβαιώθηκε η συμφωνία για τη μεταβίβαση στους Θέμο Αναστασιάδη και Τάσο Καραμήτσο του 70% των μετοχών που κατείχε στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".
Αδιευκρίνιστο παραμένει το πως θα μοιραστεί το 100% ανάμεσα στους δύο συνεταίρους αλλά και τι ποσοστό θα δοθεί στους εργαζόμενους της εφημερίδας. Κάποιοι λένε οτι στους δημοσιογράφους θα δοθεί από 5% έως 20% με πιθανότερο το πρώτο, ενώ σε κάθε περίπτωση ο... Αναστασιάδης θα έχει την πλειοψηφία των μετοχών της εφημερίδας.
Η ανακοίνωση του Πήγασου που ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την επικείμενη πώληση του 70%, έχει ως εξής:
«Κατ' εφαρμογή του Ν. 3340/2005, της υπ' αριθμ. 3/347/12.07.2005 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Κανονισμού του Χ.Α. ως ισχύουν, η "ΠΗΓΑΣΟΣ Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρία" ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι εντός των επομένων ημερών, αναμένεται ν' ολοκληρωθούν οι νομικές και τυπικές διαδικασίες πώλησης στους κ.κ. Θεμιστοκλή Αναστασιάδη και Αναστάσιο Καραμήτσο, του συνόλου των μετοχών που αντιστοιχούν σε ποσοστό εβδομήντα τοις εκατό (70%) της "Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Μέσων Ενημέρωσης", μοναδικής μετόχου της "Εκδόσεις ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρία", φορέα έκδοσης της ομότιτλης εφημερίδας "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ". Η "ΠΗΓΑΣΟΣ Εκδοτική Α.Ε." ως οφείλει, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες αρχές, για κάθε σχετική εξέλιξη επί των ανωτέρω».