ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Προκαταρκτική συμφωνία για το 70% του «Πρώτου θέματος»




Στους Αναστασιάδη – Καραμήτσο
το σύνολο της εφημερίδας


Φαίνεται πως βρέθηκε τελικά η φόρμουλα για την πώληση του 70% του Πήγασου στην πλευρά των Θέμου Αναστασιάδη και Τάσου Καραμήτσου. Όπως γράφουν οι typologies.gr επήλθε προκαταρκτική συμφωνία για το τίμημα της μεταβίβασης των μετοχών του Πρώτου Θέματος μετά την συνάντηση που είχε ο Γ. Μπόμπολας με τους δύο συνεταίρους του το πρωί.
Οι Αναστασιάδης και Καραμήτσος ακούγεται οτι.... έχουν ήδη εξασφαλίσει δάνειο από μεγάλη τράπεζα για την εξαγορά του 70% που είχε περιέλθει στον Πήγασο πριν από δύο ακριβώς χρόνια έναντι 13,5 εκατομμυρίων ευρώ. Oι typologies κάνουν λόγο και για την εμπλοκή εφοπλιστή στο νέο μετοχικό σχήμα.
Ο Πήγασος το Μάρτιο του 2008 είχε αγοράσει από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο το 40% του Π.Θ., έναντι 7.380.000 ευρώ (ο ίδιος είχε αναφέρει ότι πήρε τα διπλά), από τον Αναστασιάδη το 20% έναντι του ποσού των 3.600.000 ευρώ και το 10% της εταιρείας από τον Καραμήτσο έναντι 1.800.000 ευρώ.
Όπως ακούγεται το ποσό εξαγοράς θα είναι πάνω από 20 εκ. ευρώ και σίγουρα δεν θα φτάνει το αρχικό των 35 εκ. που ζητούσε αρχικά η οικογένεια Μπόμπολα.

Υ.Γ. Η εξέλιξη, αν επιβεβαιωθεί και επέλθει η τελική συμφωνία, θα είναι η καλύτερη δυνατή για όλους καθώς η προοπτική δύο εφημερίδων θα δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα που όλοι μπορούν να αντιληφθούν. Ιδωμεν...