ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

O Γλέζος, ο «άχαρος ρόλος της καταστολής» και οι αμετανόητοι καταστολείς







Εχω πάρει μέρος σε πολλές διαδηλώσεις. Εχω «φάει» πολύ ξύλο και χημικά. Εχω δει μπάτσους να δέρνουν νοικοκυρές, παιδάκια, ανάπηρους και ό,τι άλλο τους βόλευε. Πίστευα ότι πλέον τίποτε δεν μπορούσε να μου κάνει εντύπωση και να με εκπλήξει μέχρι που είδα τα ΜΑΤ του Χρυσοχοίδη να χτυπάνε και να ψεκάζουν με χημικά τον Μανώλη Γλέζο. Αλήτες!..
Διαβάστε την... υποτιθέμενη συγγνώμη τους:
Ο Χρυσοχοίδης στη σελίδα του στο twitter γράφει: «Το περιστατικό με το Μανώλη Γλέζο ήταν ατυχές και σε καμιά περίπτωση στοχευμένο. Ήταν μέρος προσπάθειας της Αστυνομίας να περιορίσει τα επεισόδια».
Αντιπροσωπεία αστυνομικών που επισκέφθηκε τον Γλέζο στο νοσοκομείο του επέδωσε μια κατάπτυστη επιστολή με... χίλια συγγνώμη:
«Αγαπητέ Κύριε Γλέζο, με αισθήματα έντονης ανησυχίας και αγανάκτησης πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη διάρκεια της ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ, χρησιμοποιήθηκαν και πάλι συνάδελφοι μας στον άχαρο ρόλο της καταστολής, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ο άνθρωπος σύμβολο των αγώνων του λαού μας, εσείς που έχετε άλλωστε συμπαρασταθεί και στηρίξει τους αγώνες μας.
Δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για ταχεία ανάρρωση. Χίλια συγγνώμη
».

Ο βετεράνος διαδηλωτής