ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Μάνια προς Προστάτες του Πολίτη: «Fuck off»







Η Μάνια Τεγοπούλου δίνει συνέχεια στη βεντέτα που έχει με την Αστυνομία και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη.
Μετά το Let’s dance η εκδότρια επανέρχεται με νέο σημείωμα της στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία με το οποίο προειδοποιεί αστυνομικούς και Χρυσοχοίδη ότι «όποιος ένστολος τολμήσει να ξαναμπεί στον περιβάλλοντα χώρο ιδιοκτησίας της Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε. χωρίς ένταλμα εισαγγελέα θα υποστεί τις συνέπειες». Και καταλήγει (στα αγγλικά): «Και μην διανοηθείτε να παρκάρετε εδώ».
Η βεντέτα Μάνιας – Χρυσοχοίδη έχει...ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβρη όταν η εκδότρια της Ελευθεροτυπίας είχε συλληφθεί στην Πανόρμου κατηγορούμενη για «οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, άρνηση να σταματήσει σε σήμα ένστολου και άρνηση δακτυλοσκόπησης». Η δίκη της αναβλήθηκε δύο φορές γιατί δεν προσήλθαν οι δύο (αστυνομικοί) μάρτυρες κατηγορίας…
Ακολουθεί το σημείωμα της Μάνιας:

“Fuck off
Προς Α.Τ. Νέου Κόσμου και τον αρμόδιο υπουργό
Οποιος ένστολος τολμήσει να ξαναμπεί στον περιβάλλοντα χώρο ιδιοκτησίας της Χ. Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε. χωρίς ένταλμα εισαγγελέα θα υποστεί τις συνέπειες.
Don’t even think of parking here.
Μ. Τ.”