ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ποιοί «δουλεύουν» τον Γιώργο Παπαδάκη;




Εχει αρχίσει για τα καλά το «δούλεμα» του μυστακοφόρου παρουσιαστή στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα. Οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη – σε καθημερινή βάση - έχουν αρχίσει να του κάνουν πλάκες σχετικά με τo προχωρημένο της ηλικίας του ενώ τον τσιγκλάνε συνέχεια για να τους πει παλιές ιστορίες με «γκομενίτσες» και νεανικά παραπτώματα.
Σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης εξομολογήθηκε πως όταν ήταν νεαρός είχε κλέψει... μία μπάλα από το Αμερικανικό Κολέγιο. Όχι, προς Θεού – ξεκαθάρισε - δεν πήγαινε εκεί σχολείο. Απλώς έμενε απέναντι από το συγκρότημα και πήγαινε να δεί τους άλλους που έπαιζαν μπάσκετ. Η Μαριάννα Πυργιώτη τον δικαιολόγησε λέγοντας ότι ο μπάλες του μπάσκετ στην εποχή τους - πριν από 60 χρόνια - ήταν πανάκριβες και δεν μπορούσαν όλοι οι νέοι να τις αγοράσουν.
Σαν να μην έφτανα όλα αυτά ο εκδότης του Αδ. Τύπου Δημήτρης Ρίζος ασκεί κριτική στον Παπαδάκη για την εμφάνισή του και για το πως φέρεται στην εκπομπή του λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ο Γιώργος έχει ξεφύγει λίγο. Πρέπει να συγκρατεί την οργή και την πολυλογία του…». Ο Παπαδάκης όταν το άκουσε έγινε έξαλλος και κατηγόρησε τον Ρίζο για εμπάθεια υποστηρίζοντας: «Εγώ είμαι αυθεντικός και δεν υποκρίνομαι όπως κάνουν όλοι οι άλλοι». Θυμίζουμε ότι Παπαδάκης και Ρίζος ήταν κάποτε κολλητοί…