ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Εκτός ΕΡΤ ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος


ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ(ΒΒC) ΟΥΤΕ ΚΗΠΟΥΡΟΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ, ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ...


Εξω από την ΕΡΤ βρέθηκε ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, διευθυντής σύνταξης της Διεύθυνσης Ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης. Η εκπαραθύρωση του Παπαηλιόπουλου ήταν αποτέλεσμα της.... πρώτης απόφασης (ελήφθη κατά πλειοψηφία) του Δ.Σ. της ΕΡΤ για μη ανανέωση σύμβασης που έγινε με καθεστώς πρόσληψης Προσωπικού Ειδικών Θέσεων (Π.Ε.Θ.)
Ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, συντάκτης του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας άφησε το Mega για τη ΝΕΤ (επί Ρουσόπουλου) όπου συνέχισε με πολιτικό ρεπορτάζ.
Ως προσωπικό ειδικών θέσεων προσελήφθη από 1/4/2009 ως 31/3/2010 ο Παπαηλιόπουλος, με συνολικές μηνιαίες μεικτές αποδοχές ύψους 7.500 ευρώ, για τη θέση του διευθυντή σύνταξης.
Όπως ακούγεται ο Παπαηλιόπουλος συζητά τώρα με ιδιωτικό κανάλι. Είναι γνωστές οι σχέσεις του με πολλούς και διάφορους που πέρασαν κατά καιρούς (κυρίως επί ΝΔ) από την ΕΡΤ την εποχή που ο ένας φίλος έφερνε τον κολλητό του και αυτός τον κουμπάρο του κλπ κλπ στην κρατική τηλεόραση….
Όπως έχει πει κι ένας σκληρά εργαζόμενος στην ΕΡΤ «σε κανάλια του εξωτερικού ούτε κηπουροί δεν θα ήμασταν οι περισσότεροι.
Εκεί το να είσαι δημοσιογράφος στην τηλεόραση είναι επάγγελμα.
Εδώ είναι κουμπαριές, γνωριμίες και παρέες!».