ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Τα αφεντικά και οι «σπάτουλες»


Είπαμε κύριε διαχειριστά του fimotro ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι το αφεντικό αλλά ενίοτε το παρακάνεις. Όπως αναφέρεις σε άλλη ανάρτηση το ιστολόγιο σου πάει «σφαίρα», το «άθλημα» το κατέχεις, οπότε δεν έχεις.... ανάγκη κανέναν. Μην το χαλάς λοιπόν με ιστορίες για Μυλωνόπουλους και «σπάτουλες»:

«Από τις 7 το πρωί στο πόδι! Χθες το βράδυ ξενύχτησε για να κλείσει την εφημερίδα και σήμερα το πρωί ζήτησε να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη στο Real fm στις 8.15 το πρωί!!! Αγρίεψε και με το δίκιο του. Αποκάλυψε όλη την ιστορία με τον Μπέζα ο οποίος... κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υποστήριζε ότι δεν χάρισε κανένα πρόστιμο. Τελικά σύμφωνα με δημοσίευμα της αυριανής Real Νews χάρισε πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ σε 65(!) γνωστές εταιρείες! Η εφημερίδα έχει όλες τις αποφάσεις, αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου... Κύριε Μπέζα, τα λεφτά μας πίσω!»