ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Δημ. Σειρηνάκης>Ο εκδότης της Τζούλιας, που πήδηξε το παραδοσιακό εκδοτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο!




Κέφια είχε πάλι ο Χρήστος Τεγόπουλος από το http://www.kourdistoportocali.com/ Αυτή τη φορά αναλύει το φαινόμενο του «μερακλή παραγωγού» Δημήτρη Σειρηνάκη. Οπως γράφει ο Τεγόπουλος «σε αντίθεση με τους συναδέλφους του μεγαλοεκδότες, ο χαβαλές Σειρηνάκης συνδυάζει το εκδοτιλίκι με την διασκέδαση. Δίχως να χρειασθεί να χώσει του κόσμου τα λεφτά παντελόνιασε πάνω από δύο μύρια, ενώ ταυτόχρονα ο μπαγάσας έκανε ήδη πρόταση σ όλες σχεδόν τις παρουσιάστριες πρωινάδικων και μεσημεριανάδικων να γίνουν τυμπανίστριες για χάρη της εταιρείας του. Ακόμη καi σ αυτές που πρόκειται να... παντρευτούν ή πρόκειται να χωρίσουν!»
Ακολουθεί η ανάλυση του Χρήστου Τεγόπουλου:

«Θα ήταν σίγουρα ο Αντρας της Χρονιάς, σε περίπτωση που ο Αντώνης Λυμπέρης έκανε πραγματικό διαγωνισμό κι όχι ένα σώου δημοσίων σχέσεων.

Ομιλούμε για τον μερακλή παραγωγό Δημήτρη Σειρηνάκη (φωτό)-των γνωστών ταινιών SIRINA-ο οποίος σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, προσέφερε στους Ελληνες πολίτες τη γνωστή υπερπαραγωγή με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια Αλεξανδράτου.


Το dvd της αδελφής Τζούλιας, βρέθηκε στη κορυφή των κυκλοφοριών με 200.000 φύλλα αφήνοντας πίσω τους παραδοσιακούς μεγαλοεκδότες-μεγαλοδημοσιογράφους.

Ο Δημήτρης, είναι ένας πραγματικός εκδότης με όλη τη σημασία της λέξης. Αρκούσε μια κίνησή του, για ν αποδειχθεί ΜΑΤ. Και μάλιστα σε μια συγκυρία καθοριστική για τους συναδέλφους τους, με τους οποίους μοιράζεται την ίδια πιάτσα- εκείνη των περιπτέρων.

Τη βδομάδα που ο Σειρηνάκης κυκλοφορούσε στα περίπτερα τη «Τζούλια στα 4», κορυφαίοι εκδότες (συνάδελφοί του) της χώρας, συναντιόντουσαν στο εκδοτόσπιτο της Μάνιας Τεγοπούλου, για να κουβεντιάσουν το μέλλον τους: Η ψαλιδισμένη κρατική διαφήμιση, οι προσφορές, οι απολύσεις και η νέα Ένωση Ιδιοκτητών, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης των Good Fellas.

Οσοι πήραν μέρος στη σύσκεψη του Νέου Κόσμου κουβαλούσαν μαζί τους χοντρές ζοχάδες.

Ο Ψυχάρης έχει ν αντιμετωπίσει το αγγούρι με τις χαμηλές κυκλοφοριακές πτήσεις του «ΒΗΜΑ τος» και των «ΝΕΩΝ», που όσο νυχτώνει μεγαλώνει. Οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ, βρίσκονται με το όπλο παρά πόδας και πρώτος απ όλους ο Γιάννης Πρετεντέρης που βλέπει τα όνομά του να υποβαθμίζεται διαρκώς. Στη διαδικτυακή έκδοση τόσο του «ΒΗΜΑ τος» , όσο και των «ΝΕΩΝ», χρειάζεται πλέον να σερφάρεις αρκετά, για να εντοπίσεις το καλογραμμένο άρθρο του. Ο κυρ Σταύρος, σε μια επίδειξη ανασφάλειας κι όχι δύναμης, προσπαθεί ν αφανίσει το καλύτερο χαρτί της εφημερίδας του. Ο Βίκτωρ Ρέστης, ο λεφτάς, όσο περνάει ο καιρός, διαχωρίζει τη θέση του.

Η Μάνια Τεγοπούλου, έχει ν αντιμετωπίσει τα χρέη της αλλά και ένα μικρό στρατό από αργόσχολους συνταξιούχους που δεν λένε να εγκαταλείψουν τις αργομισθίες τους. Προτιμούν να πεθάνουν πάνω στο «ΤΙΤΑΝΙΚΟ» ακούγοντας τη μπάντα να παιανίζει παρά να πάνε σπίτια τους.

Ο Φώτης Μπόμπολας, έχει ν αντιμετωπίσει τον Θέμο, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να τον ζοχαδιάσει με μπηχτές από την δημοφιλή στήλη του αλλά και πλέκοντας το εγκώμιο αντιπάλων εταιρειών του Μπόμπολα-(Ιντρακόμ-Ιντραλότ). Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες εβδομάδες μετά το πρωτοσέλιδο του «ΘΕΜΑτος» που περνούσε γεννές 14 την αμαρτωλή σχέση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ, το χθεσινό «ΘΕΜΑ» αφιέρωνε μια σελίδα στον επικεφαλής της ΙΝΤΡΑΛΟΤ Κ. Αντωνόπουλο, με αφορμή την επίθεση με χειροβομβίδα που έγινε στο σπίτι του.

Σε αντίθεση με τους συναδέλφους του μεγαλοεκδότες, ο χαβαλές Σειρηνάκης συνδυάζει το εκδοτιλίκι με την διασκέδαση. Δίχως να χρειασθεί να χώσει του κόσμου τα λεφτά παντελόνιασε πάνω από δύο μύρια, ενώ ταυτόχρονα ο μπαγάσας έκανε ήδη πρόταση σ όλες σχεδόν τις παρουσιάστριες πρωινάδικων και μεσημεριανάδικων να γίνουν τυμπανίστριες για χάρη της εταιρείας του. Ακόμη και σ αυτές που πρόκειται να παντρευτούν η πρόκειται να χωρίσουν, αν μ εννοείς!

Ο Μήτσος που οργώνει τη παραλιακή με το Χάμμερ, δεν έχει ούτε τις φροντίδες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που επένδυσε τεράστια ποσά στα ΜΜΕ δίχως να καταφέρει να κερδίσει οσα ο Σειρηνάκης από το χωνί της Τζούλιας.

Ασε που επηρεάζει και τα πλήθη περισσότερο απ όσο πιστεύουν οι εκδότες και τα μεγαλοστελέχη τους, για τον εαυτό τους.

Κι αυτό καθότι είναι γνωστό ότι το χωνί σέρνει καράβια…Μπορεί κάποιοι να πουν ότι η τσόντα της Τζούλιας δεν είναι δημοσιογραφικό προιόν. Γιατί μήπως οι εφημερίδες είναι;

Ασε που οι ταινίες του Σειρηνάκη, είναι πιο αποκαλυπτικές από τη διαπλεκόμενη και στρατευμένη σε εμπόρους πάσης φύσεως, δημοσιογραφία…»