ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Μύλος σε μπλογκόσφαιρα και ερτζιανά για τα «αφεντικά»














-ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΓΚΙΟΛΙΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ,
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΗ
– ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ (ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)


Το άγριο ξεκατίνιασμα στην μπλογκόσφαιρα μετά και το δημοσίευμα της εφημερίδας Veto, που ισχυρίζεται ότι πίσω από το troktiko βρίσκεται ο Σωκράτης Γκιόλιας και ο αδελφός του, συνεχίζεται. Ο Γκιόλιας ανακοίνωσε ότι θα κάνει αγωγές και μηνύσεις κατά των υπευθύνων της εφημερίδας Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Χρήστο Μουλίνο.
Την ίδια ώρα ο Γκιόλιας κατήγγειλε το... fimotro οτι παίζει το παιχνίδι του Νίκου Χατζηνικολάου και του Γιώργου Κουρή.
Ο Τριανταφυλλόπουλος είχε ισχυριστεί οτι διαχειριστής του blog είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης ο οποίος βρίσκεται κι αυτός σε δικαστική διαμάχη (μηνύσεις, αυτόφωρα κλπ) με τον Μάκη.

Την ίδια ώρα o εκδότης Γ. Κουρής στρέφεται κατά του Γκιόλια με αγωγές για αναρτήσεις στο blog troktiko σχετικά με τις οικονομικές δραστηριότητες του.

Στο fimotro ο Παπαγιάννης περιμένει να του… επιτρέψει ο Χατζηνικολάου να τα «χώσει» (από τη συχνότητα του Real Fm) στην πλευρά Γκιόλια και στον Κοντομηνά. Βέβαια υπάρχει και το Exrta, όπως λέει, από όπου μπορεί να κάνει τη δουλειά.
Ο Γκιόλιας είχε αποκαλέσει, από το ΘΕΜΑ 989, «αυριανιστή» και «γέρο» τον Χατζηνικολάου με αποτέλεσμα ο δεύτερος στην εκπομπή του στον Real fm να αρχίσει τα υπονοούμενα και τις σπόντες για τον Κοντομηνά και τις δραστηριότητές του λέγοντας: "Η ιστορία με ορισμένα blogs που ανήκουν σε χοντρο-λεφτάδες κάποτε πρέπει να τελειώσει. Θα μου κάνει εμένα κριτική στην 25ετή πορεία μου, blog βιτρίνα επιχειρηματιών που ροκάνιζαν τα λεφτά των ομογενών στην Αφρική;"
Στην όλη ιστορία επανήλθε το fimotro που έγραψε:
«Ο Σωκράτης έχει βαλθεί να μας πείσει οτι πίσω απο το FIMOTRO είναι ο Χατζηνικολάου. Επειδή γράφουμε λίγα και περιεκτικά. Ρε Νικόλα λέμε απο δω και πέρα να σου δώσουμε τους κωδικούς για να ελέγχεις τις αναρτήσεις. Τι λες;
Εδώ που τα λέμε μπροστά στον χοντρο-Κοντομηνά πολύ καλύτερος για αφεντικό είναι ο Χατζηνικολάου.
»

Στην κόντρα Χατζηνικολάου με το troktiko παρεμβαίνει και η zougla.gr που, βρίζοντας και τον Παπαγιάννη, γράφει:
@ Παρακαλείται ο κ. Χατζηνικολάου να πάψει να ασχολείται με τις λούγκρες του τρωκτικού (τις θεωρούμε δική μας υπόθεση)…

@ Ας επιμεληθεί του ψυχανώμαλου Παπαρογιάννη, ο οποίος, μεταξύ μας, είναι τρισχειρότερος…

@ Μείναμε άφωνοι, όταν διαβάσαμε σε ρεπορτάζ του VETO ότι ο «άγιος» (νονός του δικού μας;) χάιδευε αγοράκια…

@ Τώρα εξηγούνται όλα…

@ Παιχνίδια που παίζει η ζωή…

@ Φταίμε εμείς τώρα να του κάνουμε ειδικό αφιέρωμα;

Με αφορμή το (πράγματι εμπαθές) κείμενο στην zougla.gr το troktiko απαντά: «Θλίψη και οίκτος για τον ξεπεσμό ενός ανθρώπου. Κατάφερε να πιάσει πάτο! Διαβάστε με προσοχή την ποιότητα γραφής του και το επίπεδο του Μάκη Τ. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα λέει όλα μόνος του. Εξευτελίζεται μόνο με όσα γράφει και αυτός και ο Χατζηνικολάου που τον στηρίζει και όλος ο "Αυριανισμός". Οι σύγχρονοι εκπρόσωποι του...»

Υ.Γ. Μετά από κάποιο σημείο, όπως έχουμε ξαναγράψει, είναι αδύνατον να τους παρακολουθήσεις. Πως μπλέκει ο ένας με τον άλλον, πως και γιατί αλλάζουν οι συμμαχίες, ποιος στηρίζει ποιόν και εναντίον τίνος, δύσκολο να το κατανοήσεις. Εμείς απλώς τα καταγράφουμε…