ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Προς αναζήτηση ρευστού ο Ψυχάρης - Bάζει πωλητήριο στον ΔΟΛ






Το «διαζύγιο» όπως όλα δείχνουν του εφοπλιστή, Βίκτωρα Ρέστη με τον ΔΟΛ δημιουργεί έντονα προβλήματα ρευστότητας στον οργανισμό.
Η στρόφιγγα που τροφοδοτούσε με ζεστό χρήμα έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό από τον εφοπλιστή και ο Σταύρος Ψυχάρης λέγεται ότι αναζητά στρατηγικό επενδυτή για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.
Λέγεται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά Μαρινάκη, η οποία όμως ζητά επιτακτικά απολύσεις και... αιματηρές περικοπές. Ωστόσο, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην πολιτικομιντιακή πιάτσα «έσκασε» η φήμη ότι, «Ο Ψυχάρης έχει αρχίσει να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να βάλει πωλητήριο στον οργανισμό»!
Πάντως οι γνωρίζοντες λένε ότι είναι πιο εύκολο να βρεθεί αγοραστής, παρά επενδυτής μετά το «άδειασμα» που επιφύλαξε ο Ψυχάρης στον Ρέστη. Κανένας από τους ενδιαφερόμενους δεν θα έμπαινε – αυτή την στιγμή στον ΔΟΛ, για να συνεργαστεί με το νέο αφεντικό του οργανισμού γιατί απλούστατα δεν τον εμπιστεύονται.
Όποιος αποφασίσει να ρίξει χρήμα θα ζητήσει διακριτό ρόλο και κυρίως λόγο στις αποφάσεις, κάτι όμως που είναι δύσκολο να συμβεί όσο ο Ψυχάρης κουμαντάρει τον οργανισμό, αφού δεν θα άφηνε σε κανέναν το δικαίωμα να συναποφασίζουν.

από parapolitika.gr