ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Ο συμπαθής κύριος Αναστασιάδης, το σκάνδαλο του 9.84 και ο ρόγχος της VETO



ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ο κύριος Θέμος Αναστασιάδης μετά τον ανένδοτο που κήρυξε εναντίον των Μπόμπολα/Ψυχάρη. Αν και είναι χωμένος μέχρι τον λαιμό μέσα στα πράγματα τα οποία κατηγορεί, ας του αναγνωριστούν: ότι έχει δώσει..... αξιοσημείωτη ελευθερία στους δημοσιογράφους του, ότι έχει δημιουργήσει εξαιρετικά καλό κλίμα στην εφημερίδα του (όταν οι άλλες θυμίζουν τα δεσμωτήρια της Κομαντατούρ ή τα κοιμητήρια του ρεπορτάζ) και, ασχέτως της υποκίτρινης κλίσης του, ότι έχει δημιουργήσει τη δημοφιλέστερη εφημερίδα της δεκαετίας.

Ο ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ: έκλεισε το «Young», ενώ απεχώρησε η Μαργαρίτα Μιχελάκου από το «Μarie Claire».

ΣΕ ΛΥΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΙΜΑΚΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ οι Λαυρεντιάδης και Ρέστης. Τους ταιριάζει.

ΣΕ 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛ. Όπως εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς, βρίσκεται στη μεγαλύτερη «ακμή» του, ενώ η εξαιρετική του ρευστότητα τού δίνει τη δυνατότητα να είναι αυτόνομος και να κάνει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τις τράπεζες. Σε αυτά τα 16 εκατομμύρια των ζημιών βρίσκεται και το σπέρμα της υψηλής, έγκυρης, ατρόμητης δημοσιογραφίας του!

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ θα μοιραστούν στα media για αυτοδιαφήμιση του κυβερνητικού έργου. Χωρίς θεσμικό πλαίσιο, χωρίς σαφείς όρους. Νέες τερατογενέσεις μπορούν να θεωρούνται βέβαιες!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΜΩΣ (που τα media το συνήθισαν, όπως συνηθίζει κανείς το πρόσωπο του τέρατος) είναι η κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος στην παράλογη και ανόητη ύπαρξη του 9.84 και σε χορηγίες κάτω από το τραπέζι του Δήμου Αθηναίων. Φυσικά, με το αζημίωτο: σουρεαλιστικές αγιογραφίες του Νικήτα Κακλαμάνη (και του έτερου επιφανούς κ. Καφέζα) ενεφανίσθησαν ακόμα και σε «εναλλακτικά» έντυπα, προκαλώντας πικρά χαμόγελα σε όσους ξέρουν! Εικάζεται ότι προεκλογικώς θα μιλήσουν!

(ENTRE NOUS: ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΤΑ! Όσο κι αν παίρνεις τις ρούγες, η LifΟ διαβάζεται και θα διαβάζεται περισσότερο από όλους όσους εξαγοράζεις - άσε που ξεχνάς το ίντερνετ. Έχουμε 2010, ανόητε, κανείς δεν μπορεί να κλείσει το στόμα κανενός. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο εάν εισακούεσαι και σε θέλει ο κόσμος. Κι εμάς μας θέλει!).

Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ «VETO» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: 35.000 πούλησε την περασμένη εβδομαδα. Ο ρόγχος του έχει ξεκουφάνει την Αθήνα…

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ τον Ιανουάριο ήταν ο «Αστρολόγος» με 78.660 τεύχη! Αυτό είναι από κάθε άποψη πρωτοφανές. Παραδοσιακά, όταν ο λαός ζορίζεται, τρέχει στις εκκλησίες, τώρα τρέχει στις καφετζούδες και τους οιωνοσκόπους. Δεν αποκλείεται αύριο η Λίτσα Πατέρα να διαβάζει τη μοίρα στα έντερα μιας σφαγμένης κότας.

ΌΧΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ «REAL», που κυκλοφόρησε με το νέο CD της Πρωτοψάλτη. Και δεν ξέρει κανείς πού να το αποδώσει. Στο κακό layout ή στη χάλια ενορχήστρωση;


από x-press/lifo