ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Νέες αποχωρήσεις στελεχών από τη VETO – Ριζικές ανακατατάξεις στην Κάτω Κηφισιά

Και νέες αποχωρήσεις στελεχών από τη VETO. Ολοι όσοι είχαν προσληφθεί (η πλειοψηφία τους από τον Ε.Τ. της Γιάννας) από τον Παντελή Ζαγοριανίτη εγκαταλείπουν σιγά σιγά το σκάφος. Ετσι έγινε γνωστό ότι έφυγε ο αρχισυντάκτης των διεθνών Κ. Αργυρός ενώ ετοιμάζονται να τον ακολουθήσουν κι άλλοι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Μουλίνος μένει (προς το παρόν) στη VETO καθώς, όπως ακούγεται, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος του ανέθεσε εν λευκώ όλη τη διεύθυνση της εφημερίδας και του έδωσε το ΟΚ για ριζικές ανακατατάξεις. Βέβαια οι σχέσεις του Μουλίνου με τον στρατηγικό επενδυτή (Λαυρεντιάδης- Κυριακίδης) δεν είναι και οι καλύτερες. Ο Μουλίνος είχε φύγει από την Εσπρέσσο όταν άλλαξε το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ανέλαβε το δίδυμο με την Αρετή Σιδηροκαστρίτη. Σημειώνεται οτι η Σιδεροκαστρίτη έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Τριανταφυλλόπουλο. Συν τοις άλλοις βρέθηκε και υποψήφιος για εκπρόσωπος της εφημερίδας στο Μικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και είναι ο Π. Μπαίλης (δύσκολοι καιροί για εκπροσώπους).

ΤΟΛΜΗρο ξεκίνημα στην Κρήτη


Μόνιμοι κάτοικοι Κρήτης θα είναι σε λίγο καιρό ο εκ των διευθυντών της VETO Παντελής Ζαγοριανίτης με τη σύζυγό του Ελένη Κεχαγιά που μέχρι πρότινος ήταν αρχισυντάκτρια στο περιοδικό του Λάλα (VETOMAG). Ακούγεται ότι ο Ζαγοριανίτης φεύγοντας θα πάρει κόσμο μαζί του στο Ηράκλειο όπου θα αναλάβει να αναμορφώσει την εφημερίδα «Τόλμη» που εκδίδει ο κατασκευαστής Σπύρος Καλλέργης.