ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Οταν η δημοσιογραφία χρήζει αναβολικών...

Είναι γνωστή η συμπάθεια που έχει ο Σωκράτης Γκιόλιας στους αθλητές λόγω του γεγονότος ότι στα νιάτα του ήταν κι αυτός αθλητής. Βέβαια το αν οι περισσότεροι αθλητές έχουν πιαστεί να είναι τίγκα στα αναβολικά δεν έχει καμία σημασία γι΄αυτόν. Και καλά κάνει γιατί οι φίλοι παραμένουν φίλοι είτε έχουν πιαστεί ντοπέ είτε όχι.
Εξ αιτίας λοιπόν αυτής της συμπάθειας επιτίθεται (μέσω του troktiko) κατά της VETO (αφορμή έψαχνε) και προσωπικά κατά του Χρήστου Μουλίνου γιατί λέει ήταν «γεμάτη εμπάθεια η επίθεση που έκανε η εφημερίδα του Μακη Τ. στην Φανή Χαλκιά στο "PIAZZA" με αφορμή την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει στο 'ΘΕΜΑ 98,9». Γράφει αναλυτικά to troktiko σε άπταιστα ελληνικά:

«Η θεωρία του Χρήστου Μουλίνου (αυτός θα το έγραψε και το είδε) είναι ότι μια παραγωγός παίρνει την δουλειά ενός δημοσιογράφου που θα έκανε στην θέση της αυτή την εκπομπή. Πόσο ανόητος πρέπει να είναι για να μην...
ξέρει ότι η Χαλκιά έχει τελειώσει δημοσιογραφία και είναι δημοσιογράφος και μάλιστα παλιότερα στο γραφείο του Μάκη Τ.

Αν μάλιστα ο Μουλίνος ή ο Μάκης θέλουν ξέρουν τα νούμερα της πρέπει να πούμε ότι το απόγευμα κάνουν μεγαλύτερα νούμερα απ'ότι ο Μάκης το μεσημέρι(τώρα άλλαξε ώρα) σε ώρα υψηλής ακροαματικότητας στο ραδιόφωνο.

Όποιος έχει ακούσει την εκπομπή της 6-8μ.μ. θα έχει διαπιστώσει ότι δεν έχει εμμονές και κόμπλεξ με κανέναν(είναι θέμα χαρακτήρα) όπως έχει π.χ. ο Μουλίνος που έφυγε κλωτσηδόν από την espresso επειδή δεν σεβάστηκε την γυναίκα του πρωθυπουργού.

Μήπως θυμάσαι Χρήστο Μουλίνο ότι άφησες να εννοηθεί ότι η Νατάσσα Καραμανλή έχει καρκίνο και το έβαλες πρωτοσέλιδο; Ξεχνάς τον λόγο που απολύθηκες και είναι πράγματι ατιμωτικός;

Αυτά παθαίνουν όσοι έχουν εμμονές. Κάνε τώρα πάλι τον γυρολόγο όπως τόσα χρόνια και γράψε πάλι στο piazza για την αγαπημένη σου espresso.
»