ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Η Ντόρα έκανε ένα μεγάλο ΒΗΜΑ για την αποχώρησή της από τη ΝΔ

Ένα μεγάλο ΒΗΜΑ για την αποχώρησή της από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη με την συνέντευξη της στο ΒΗΜΑ της Κυριακής. «Νιώθω ανεπιθύμητη μέσα στο ίδιο μου το κόμμα» εξομολογείται η θυγατέρα του Κ. Μητσοτάκη και εκφράζει το παράπονό της: «Δεν με στήριξε ο Καραμανλής στην εσωκομματική μάχη για τη διαδοχή στο κόμμα, Ο ίδιος τήρησε ουδετερότητα, και οι περισσότεροι συνεργάτες του στήριξαν τον Σαμαρά». Για τα αίτια της ήττας της στις εσωκομματικές εκλογές η μάνα του (τσαμπουκά) Κώστα Μπακογιάννη εξαπολύει κεραυνούς εναντίον όλων και αφήνει αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας: «Η απουσία του Σαμαρά από την κεντρική πολιτική σκηνή του επέτρεψε να εμφανιστεί ως αντισυστημικός υποψήφιος. Έτσι κατάφερε να χρεώσει σε μένα μηχανισμούς, οι οποίοι -το γνωρίζουν καλά οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ- στην πραγματικότητα λειτουργούσαν υπέρ εκείνου».
Η αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη δηλώνει πικραμένη γιατί όπως λέει την πολέμησαν όλοι: «Εδέχθην λυσσαλέα επίθεση. Ορισμένοι προσπάθησαν να σπιλώσουν ακόμη και την προσωπικότητα μου και την οικογένειά μου. Προσπάθησαν ακόμα να με εμπλέξουν σε σκάνδαλα. Δέχθηκα μια απίστευτη επίθεση λάσπης την οποία δεν κατάφερα να αποκρούσω»

Ερωτώμενη για την άρνησή της να δεχθεί τη θέση της υπεύθυνης Παιδείας και Πολιτισμού που της πρότεινε ο Σαμαράς, η κόρη της Μαρίκας Μητσοτάκη αφήνει και πάλι αιχμές εναντίον του λέγοντας: «Είναι άλλο πράγμα η διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας -την οποία δεν έχω διαπιστώσει από την πλευρά Σαμαρά- και άλλο να προσπαθούμε να τηρήσουμε ανεπιτυχώς τα προσχήματα». Αναφερόμενη στις επιλογές του αρχηγού για τη στελέχωση της ΝΔ, υπογραμμίζει ότι ο αρχηγός έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του, ωστόσο, αφήνει αιχμές για ορισμένα πρόσωπα: «Ανανέωση δεν σημαίνει ότι αλλάζουμε τις παλιές 'κλειστές ομάδες' με νέες
Η σύζυγος του Ισίδωρου Κούβελου ερωτώμενη για τα όσα ακούγονται περί νέου κόμματος ξακαθαρίζει(;): "Η ιστορία έχει δείξει οτι τα κόμματα που γίνονται από προσωπικές στρατηγικές ή από πικρία ή με αποκλειστικό σκοπό να κάνουν ζημιά σε υπάρχοντα κόμματα είναι καταδικασμένα να αποτύχουν».

Υ.Γ. ΕΑΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ…