ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Υπηρεσίες, βάρδιες και εγερτήρια στο ΔΟΛ

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του συγκροτήματος, όλοι οι διευθυντές και βασικοί αρθρογράφοι του ΔΟΛ περνάνε κάθε πρωί από το διοικητήριο για να δουν πού έχει υπηρεσία ο καθένας. Π.χ. αύριο, ημέρα Δευτέρα, ο Παντελής 15.00-19.00 διευθυντής στο «Βήμα», 19.00-22.00 ριράιτινγκ στα «Νέα» και εν συνεχεία γερμανικό νούμερο στον BHMA FM. ✖✖✖ Αυτά αλλάζουν συνεχώς και τις υπηρεσίες τις βγάζει τελευταία στιγμή ο Μεμής για να δει αν είναι όλοι σε ετοιμότητα. ✖✖✖ Στο πλαίσιο αυτό και για να μην υπάρχει χαλαρότητα θα κοιμούνται με βάρδιες σε ειδικούς θαλάμους στρατιωτικού τύπου στα πεζοδρόμια της Μιχαλακοπούλου. ✖✖✖ Οταν χτυπάει το κουδούνι στις 5.45 το πρωί για εγερτήριο, θα συντάσσονται απαξάπαντες στο ισόγειο για πρωινή αναφορά στον Πάνο -Σταύρου- Ψυχάρη που ήδη κυβερνά με πιο σιδηρά πυγμή κι από τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, σημερινό ηγέτη της Β. Κορέας και γιο του πασίγνωστου ανθρωπιστή προέδρου Κιμ Ιλ Σουνγκ.
Με αυτό τον γλαφυρό τρόπο περιγράφει ο Θέμος Αναστασιάδης στη στήλη του στο ΘΕΜΑ την κατάσταση που επικρατεί στον ΔΟΛ μετά τις αλλαγές που έκανε ο Σταύρος Ψυχάρης σε επίπεδο διευθυντών.