ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Η «χρυσή ομάδα» της Γιάννας επί το έργον

…Ένα πρόσωπο που έχει ενδιαφέρον, είναι ο Θανάσης Παπαγεωργίου, τον οποίο η κυβέρνηση τοποθέτησε ως παράγοντα, που θα αναλάβει να κουμαντάρει την ΕΡΤ. Ο δικηγόρος και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήταν στο «Αθήνα 2004» και κατόπιν στη διοίκηση του Ελεύθερου Τύπου. Και μετά διερωτώνται μερικοί, πως ο Ελεύθερος Τύπος βούλιαξε. Κοινή πεποίθηση μεταξύ των εργαζομένων του ΕΤ είναι ότι το πρόσωπο αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια του περσινού καλοκαιριού, οπότε η Γιάννα έβαλε λουκέτο στην εφημερίδα, βρισκόταν σε διαρκή διαβούλευση με τους «ανθρώπους» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, προκειμένου να κάμψει τον αγώνα των 500 απολυμένων του Ε.Τ. και του ραδιοφωνικού σταθμού City.
Η πλάκα είναι ότι, κατά πως λέγεται, ο Παπανδρέου, μετά τους Ολυμπιακούς, εμπνευσμένος –λέει- από την επιτυχία των Αγώνων, και θέλοντας να εφαρμόσει το οργανωτικό μοντέλο τους στο κόμμα του, κάλεσε τον Θ. Παπαγεωργίου, και του ζήτησε να εκπονήσει οργανόγραμμα λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχο με αυτό της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν του ζήταγε καλύτερα να του εκπονήσει ένα μοντέλο αλά Ελεύθερος Τύπος, για να βάλει λουκέτο στο ΠΑΣΟΚ και μετά να το ξανανοίξει; Έτσι, θα έβαζε στο χέρι το κόμμα από την πρώτη κιόλας στιγμή και δεν θα περίμενε πότε θα πέσει ο Καραμανλής σαν ώριμο φρούτο και να του πετάξει την καυτή πατάτα της εξουσίας επειδή ήθελε να φύγει.
Η ακόμα μεγαλύτερη πλάκα όμως, αφορά την ΕΡΤ. Γιατί όπως γράφτηκε, η συνεργασία της κυβέρνησης με τους Ολυμπιακούς Αγώνες γέννησε σενάρια στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου και για επικείμενη άφιξη εκεί και του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Αν κανείς από σας αμφιβάλλει ότι ένας κρατικός κολοσσός σαν την ΕΡΤ, μπορεί να μην κλείσει στον αιώνα τον άπαντα, καιρός είναι να την αλλάξει.
Από Salamandra στο http://www.antinews.gr
Υ.Γ Οι zoornalistas είχαν αποκαλύψει στις 25 Ιανουαρίου τις προθέσεις της «χρυσής ομάδας» της Γιάννας …