ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Αναστασιάδης εναντίον όλων - «Δεν γουστάρουμε τους ΚΑΙΣΑΡΕΣ και πολύ περισσότερο τους ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ τους και τους αυτοκράτορες γενικώς»!

«ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ»

Μετά το V for Vendetta ο Θέμος Αναστασιάδης ανακάλυψε και τον Αστερίξ! Μέσα σε δύο σελίδες με τίτλο «ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ – ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΡΩΜΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ» και ατάκες του στυλ «Οποιος πάει να μπει στο γαλατικό χωριό μας και να μας χαλάσει τη συνταγή φεύγει με τις κλοτσιές!» στέλνει (και πάλι) μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση (Ψυχάρη, Πρετεντέρη, Πήγασο, πολιτικούς, κυβέρνηση κλπ.). Ο Αναστασιάδης στη στήλη του media για PHD περιποιείται δεόντως τον Πρετεντέρη αποκαλώντας τον.... «πολύφερνο μπούλη που τον κρατάν σε θερμοκοιτίδα τόσα χρόνια να… εκκολάπτεται για διευθυντής και να μη γίνεται ποτέ του». Αναλυτικά:

@ "Eλπίζω εκτός απ’ τα νοσοκομεία να έχουν λάβει τα μέτρα τους και στον Δ.Ο.Ψ.! Δεν θέλουμε να απαγάγει κανείς τον πολύφερνο μπούμπη που τον κρατάν σε θερμοκοιτίδα τόσα χρόνια να… εκκολάπτεται για διευθυντής και να μη γίνεται ΠΟΤΕ ΤΟΥ. Αν είναι, να τον κάνουμε εμείς εδώ για να… προλάβουμε και τα μπλογκ!
@ Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει για… τη μεταγραφή είναι ότι τα σεμνά, ταπεινά, συνοικιακά γραφεία μας δεν έχουν την αίγλη ενός συγκροτήματος, πόσο μάλλον ενός Μεγάρου!
@ Εδώ είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον (για σιγουριά μη...
φάμε καμιά αδέσποτη από πουθενά) και δεν έχουμε και χώρο για να φιλοξενήσουμε κάνα διευθυντή διαμετρήματος… συγκροτήματος! Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, στον από πάνω όροφο ακριβώς μένει η… σπιτονοικοκυρά μας, που έχει ένα δωματιάκι ελεύθερο ακριβώς δίπλα στην κουζίνα. Αλλά άμα κάνει καμιά σκορδαλιά, πώς θα βγει μετά ο δικός μου στο πάνελ με την κουστουμιά;
@ Αν κάνουμε πλάκα… Τι λέτε, καλέ; Απλώς είμαστε τόσο μετριόφρονες που δεν θεωρούμε ότι κάποιος βαρυσήμαντος δημοσιογράφος, παράγων, εκδότης κ.λπ. θα καταδεχτεί να εισβάλει στον χώρo μας, που παρότι ιδιαίτερα φιλόξενος έχει ένα μικρό προβληματάκι: είναι κάτι σαν ένα μικρό ξεχασμένο ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ". Ναι, όπως Αστερίξ και Οβελίξ με…πολλές Κλεοπάτρες, δόξα τω Θεώ. Τώρα που το ’πα, όντως δεν υπάρχει πιο πετυχημένος παραλληλισμός για το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» που μεθαύριο κλείνει τα πρώτα ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ του, τρομάρα μας και τρομάρα τους!
@ Μέσα στην απέραντη αυτοκρατορία των μεγαλοεκδοτών που κανείς δεν τολμούσε να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία της Ρώμης, ξεπήδησε το μικρό γαλατικό χωριό που έχει την εξής ιδιορρυθμία: είναι ζωηρό και χαρωπό, κάνει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ, είναι φιλόξενο στους πάντες, αλλά… ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΑΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ…
@ Στην αρχή οι Ρωμαίοι και οι υποτακτικοί τους στα διάφορα εκδοτικά μέτωπα δεν μας πήραν πολύ στα σοβαρά και έστειλαν τον τότε εκατόνταρχο και νυν ΧΑΙΡΕ ΚΑΙΣΑΡ-Στραύβους ΔΟΛΙΟΥΣ να μας ισοπεδώσει.
@ Ηλθε μια φορά ο Στραύβους ΔΟΛΙΟΥΣ, έφαγε της χρονιάς του και απήλθε… Σου λέει, δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα ’γινε… Πλακώνει μετά με τους λεγεωνάριους του Θεόδωρους ΒΙΛΑΡΧΙΞ για να κάνει σαμποτάζ από μέσα, μαζί με τον γνωστό ΡΟΥΦΙΑΝΙΞ! Ξανατρώνε όλοι μαζί τις φάπες και τις κλοτσιές τους, φεύγουν ουρλιάζοντας και μετά βάζουν σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο «ΤΡΟΜΠΙΟΥΣ».

@ Το σχέδιο «ΤΡΟΜΠΙΟΥΣ» είχε ως στόχο το πώς θα μας κάνουν να… φαγωθούμε μεταξύ μας τώρα, που χάρη στους αναγνώστες μας είμαστε πρώτοι με διαφορά… χιλίων οβελίσκων! Ετσι γράφουν και διαδίδουν διάφορες ανοησίες που βάσει του σχεδίου ΤΡΟΜΠΙΟΥΣ θα μας οδηγήσουν,λέει, να αυτοκαταστραφούμε. Ρίξανε και το δήθεν μαγικό ΦΙΛΤΡΟ συγχώνευσης και νόμιζαν ότι θα βρεθεί κάνας ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΥΣ ή κάνας ΚΛΑΥΔΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΥΣ να το υιοθετήσει και να συστρατευτεί μαζί τους.
@ Είμαστε ΤΡΕΛΟΙ ΕΜΕΙΣ οι ΓΑΛΑΤΕΣ; Οχι, μια χαρά άνθρωποι είμαστε, αλλά έχουμε ΜΙΑ μόνο μικρή αδυναμία: ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.
@ Ενώ, αν είναι καλός άνθρωπος και θέλει να κάτσει να φάμε και να πιούμε Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ, τότε όλοι οι καλοί χωράμε σ’ αυτό το μυστήριο μικρό γαλατικό χωριό. Με μία προϋπόθεση: ότι δεν γουστάρουμε τους ΚΑΙΣΑΡΕΣ και πολύ περισσότερο τους ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ τους και τους αυτοκράτορες γενικώς!
@ Αυτούς τους έχουμε για ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ σαν τα αγριογούρουνα. Κι ας μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία. Δεν μπορείς να εξαγοράσεις κανένα ΓΑΛΑΤΗ γιατί είναι όλοι ΤΡΕΛΟΙ. Το λιγότερο που μπορείς να πάθεις είναι να σε αποτρελάνουν στη διαδρομή και σένα μαζί… Ασε μας λοιπόν, ρε συ ΜΠΟΥΦΙΟΥΣ, γιατί έχουμε και δουλειές να κάνουμε.